Κατσουράνης: «MVP του πρωταθλήματος ο Ιωαννίδης - Κακή χρονιά ο Χουάνκαρ!» (vid)

Κατσουράνης: «MVP του πρωταθλήματος ο Ιωαννίδης - Κακή χρονιά ο Χουάνκαρ!» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη: «Το Παναθηναϊκός– Λαμία ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Για το ΑΕΚ – Άρης δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Ο Άρης νομίζω πως κάνει λάθος, διαφωνώ για αυτά που έχει προαναγγείλει ο Μάντζιος.

Όλα αυτά τα ματς είναι του θανατά στα πλέι οφ, πρέπει να παίζεις με την καλύτερη 11άδα. Δεν το δέχομαι, δεν γίνεται μία κρύο, μία ζέστη και μετά να πας να παίξεις στον τελικό!», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Ο Άρης δεν απείλησε ποτέ, η ΑΕΚ το κέρδισε εύκολα. Δεν είχε σέντερ φορ. Είναι χαώδης η διαφορά Μορόν – Ανσαριφάρντ. Η αξιολόγηση ήταν λανθασμένη. Η Β Εθνική έχει παίκτες που μπορούν να δώσουν περισσότερα πράγματα.»

Για το Champions League: «Η Μάντσεστερ Σίτι θα πάρει και το πρωτάθλημα και το Champions League. Στην Πρέμιερ μπορεί να χάσει ο καθένας από οποιονδήποτε. Μου αρέσει ο Γκουαρντιόλα. Στην Ελλάδα έχουμε 4 ομάδες με ίδιες πιθανότητες για το πρωτάθλημα και 2 στο Conference.»

Για το Παναθηναϊκός – Λαμία: «Η Λαμία έδειξε για ποιον λόγο βγήκε 6η. Ο Αμαράλ έκανε καλό παιχνίδι. Ο Σλίβκα είναι σταθερή αξία. Πολύ ωραίο πλασέ στο γκολ. Ζύγισε τις επιλογές του. Ο Ακαϊντίν δεν έχει ευθύνη, αλλά ο Κώτσιρας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, αγωνίστηκε με δύο σέντερ φορ. Ο Ιωαννίδης βοήθησε πολύ και σαν playmaker. Ο Μπερνάρ ήταν εκπληκτικός.

Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού (σ.σ Τσέριν) είναι αυτό που εκπαιδεύουμε στις ακαδημίες και μπορούμε να βγάλουμε καλούς παίκτες.

Πολύ κακή θέση ο Σιμόν, με μια καλή οδηγία μπορείς να μιλήσεις στον αμυντικό και να μείνεις με τον Τσέριν. Πολύ κακή επικοινωνία, είναι φοβερό μάθημα στο ποδόσφαιρο.

Δεν έπαιξε ρόμβο ο Παναθηναϊκός. Ο Χουάνκαρ είναι σε κακό φεγγάρι αμυντικά. Ο Κώτσιρας είναι πιο καλός αμυντικός. Παίρνει λάθος αποφάσεις και θέσεις ο Ισπανός, επιθετικά δεν είναι καλά. Δεν κάνει καλή χρονιά. Βέβαια σε σύγκριση με τον Μλαντένοβιτς, Χουάνκαρ θα επέλεγα!

Ο Σπόραρ ήταν ο γνωστός Σπόραρ. Το πάλεψε. Μία κρύο, μία ζέστη. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες και κερδίζει δίκαια. Ο Ακαϊντίν ήταν βελτιωμένος και στα χαμηλά λίγο καλύτερο. Δεν είχε άγχος.

Ένα άλλο ατού, με τους δύο φορ, είναι πως ο Ιωαννίδης βγάζει πολλές ασίστ από αυτή τη θέση. Στον Μπερνάρ που τη στέλνει στα πουλιά, στον Σπόραρ και στο γκολ. Πάρει-δεν το πάρει ο Παναθηναϊκός, ο Ιωαννίδης είναι ο MVP του πρωταθλήματος. Ό,τι και να γίνει!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News