Το παραδέχτηκε ο Πετρούσεφ: «Ήταν φάουλ, είναι δύσκολο να κρίνεται ένα παιχνίδι έτσι»

Το παραδέχτηκε ο Πετρούσεφ: «Ήταν φάουλ, είναι δύσκολο να κρίνεται ένα παιχνίδι έτσι»

Απόλυτα ειλικρινής ο Φιλίπ Πετρούσεφ παραδέχτηκε πως έκανε φάουλ πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκερ, ωστόσο, τόνισε πως οι διαιτητές θα μπορούσαν να αποφύγουν να το δώσουν σε ένα τέτοιο σημείο του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο να κρίνεται ένα παιχνίδι έτσι. Επεδίωξε την επαφή. Είναι ένα φάουλ που θα μπορούσε να σφυριχθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά όχι προς το τέλος του. Ήταν φάουλ, που δεν θα δινόταν στο τέλος του αγώνα.

Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον αγώνα στην κανονική διάρκεια. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο φινάλε των αγώνων. Είναι απαράδεκτο να μην τελειώνουμε τον αγώνα. Είναι και δικό μου λάθος που δεν τελειώσαμε τον αγώνα.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι ξανά (σ.σ για το τέταρτο ματς στο ΣΕΦ). Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλα. Είναι το φινάλε της χρονιάς. Όλοι θέλουν να πάνε στο Final 4.

Και εγώ πρέπει να είμαι καλύτερος. Κάποιες αποφάσεις μου, ειδικά προς το τέλος του αγώνα δεν ήταν σωστές»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News