Μπόγρης για επεισόδιο Ιωαννίδη: «Φταίει ο Φώτης, αλλά έδωσε γαμ... απάντηση - Θα τη λέω και εγώ!» (vid)

Μπόγρης για επεισόδιο Ιωαννίδη: «Φταίει ο Φώτης, αλλά έδωσε γαμ... απάντηση - Θα τη λέω και εγώ!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης παρέθεσε τις απόψεις του για το τρίτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάει σε πέμπτο ματς. Ο Ρούμπιο είναι τεράστια προσωπικότητα, επιπέδου Διαμαντίδη και Σπανούλη. Ο Βέσελι δεν είναι αυτόφωτος, δεν είναι προσωπικότητα.

Τον Λαπροβίτολα δεν τον μετράω, τον Σατοράνσκι μετράω. Και ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχει προσαρμοστεί τόσο στην Ευρώπη και είναι τόσο smooth. Είναι απουσία του Παπανικολάου.

Για την αντίδραση του Ιωαννίδη στον οπαδό: «Επειδή προφανώς, ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είπε ότι δεν τιμάει το τριφύλλι είναι αυτός που είπε ο Μπαρτζώκας ότι κάνει ορθογραφικό στο Καλαμάτα… Φταίει ο Φώτης, αλλά έδωσε γαμ… απάντηση! Θα τη λέω και εγώ. Τα γαλλικά να λέγονται. Αυτοί μπορούν και εμείς όχι. Καλά τους είπε.»

Για το Μακάμπι-ΠΑΟ: «Δεν με νοιάζει σφαγή, ξεσφαγή. Δίκαια κέρδισε η Μακάμπι. Αν το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός, θα ήταν δώρο. Η Μακάμπι με 6/23 τρίποντα και ο ΠΑΟ σουτάρει με 50% και 7 τρίποντα παραπάνω και χάνει ρε φίλε!

Έψαχνα να βρω κάτι να σχεδιάσω για τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούσα. Όλα σε ατομικές ενέργειες. 30άρες έπρεπε να ρίχνει σαν τη Ρεάλ με τέτοιο ταλέντο ο Παναθηναϊκός, είναι στενάχωρο!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News