Παπαθεοδώρου: «Φαβορί ο ΟΣΦΠ και η Μακάμπι την Πέμπτη - Περιμένω αρχιβαλκάνιο διαιτητή!» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Φαβορί ο ΟΣΦΠ και η Μακάμπι την Πέμπτη - Περιμένω αρχιβαλκάνιο διαιτητή!» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού στο Game 3 με τη Μακάμπι, αλλά και τη διαιτησία στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Ευρωλίγκα παραμένει ένα κέντρο διαφθοράς. Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος γιατί συνάντησε ένα μη Βαλκάνιο διαιτητή. Τα φάουλ του Γκραντ και του Πετρούσεφ ήταν αυτοκτονικά φάουλ, δεν έχει κανένα λόγο παίκτης να κάνει φάουλ. 

Με σανδάλι ο Παναθηναϊκός δεν πάει στα Final 4. Με τουριστικό ένδημο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός. Γύρισε το ματς, επειδή διαθέτει παίκτες που μπορούν να γυρίσουν μόνοι τους ένα ματς.

Ο Ναν ήταν στους διακριθέντες της Μακάμπι και στο β’ ημίχρονο πήγε να πάρει τον αγώνα. Στην τελευταία φάση ήταν ένα έξυπνο play, βλέπαμε την πορεία της μπάλας και αν δεν ξέραμε την κατάληξη, θα λέγαμε πως μπήκε.

Βλέπαμε τον Γιαννακόπουλο να είναι τόσο έξαλλος στη φάση του Νίμπο, έγινε μπροστά του η φάση και στον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν αντιδρούσαν. Ο Νίμπο φοράει 52 πόντους παπούτσι, μπλε, το παρκέ είναι κόκκινο, και πατάει έξω το μισό παπούτσι. Κροατία, Σλοβενία πρωταγωνιστούν στη διαιτησία. 

Στα ματς της Πέμπτης φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι. Περιμένω να δω μια αντίδραση του Παναθηναϊκού. Ήταν φοβερή η πνευματική ανετοιμότητα. Δεν το περίμενα. Ο πιο συνεπής σε άμυνα-επίθεση ήταν ο Παπαπέτρου. Περιμένω να δω αρχι-βαλκάνιο πρώτο διαιτητή στο 4ο ματς της σειράς, από τα βαριά ονόματα της ευρωπαϊκής διαιτησίας.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News