Θύμα... αρπακτικών!

Θύμα... αρπακτικών!

Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια και πάλι το πρώτο ημίχρονο με τη Ζάλγκιρις, δεν εμπόδισε ακόμη μια ομάδα να κάνει ρεκόρ τριπόντων, «έσβησε» βαθμολογικά το… διπλό στο Μιλάνο και πέρασε το μήνυμα πως η οκτάδα θα παραμείνει απατηλό όνειρο για φέτος. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια και πάλι το πρώτο ημίχρονο με τη Ζάλγκιρις, δεν εμπόδισε ακόμη μια ομάδα να κάνει ρεκόρ τριπόντων και «έσβησε» βαθμολογικά το… διπλό στο Μιλάνο. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Έμεινε ως μια γλυκιά ανάμνηση η απόδραση από το «Μεντιολάνουμ Φόρουμ». Το ιδανικό, αλλά… υπερβολικό, σαν απαίτηση, (αλλά απαίτηση… όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός), «7-7» (Ν-Η), που ήταν ο στόχος για το Τριφύλλι στα τρία στη σειρά, εντός έδρας στο ΟΑΚΑ, αποχαιρετίστηκε από νωρίς σαν σενάριο. Τώρα, ταλανίζει τους πράσινους το αρνητικό double score, «4-8», ενώ την Τρίτη έρχεται στην Αθήνα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ματς με τη Ζάλγκιρις… πήγε να θυμίσει λίγο σαν ροή αγώνα, εκείνο με το Μιλάνο. Ένας υπνωτισμένος Παναθηναϊκός που ξύπνησε στο τρίτο δεκάλεπτο και τελικώς, κατοχύρωσε το θετικό αποτέλεσμα. Κάπου στο 22′, γεννήθηκε ξανά η ελπίδα, αλλά οι Λιθουανοί κράτησαν από τον Σάρας τη νοοτροπία του μη αχάριστου, όταν ο αντίπαλος δίνει… δικαιώματα. Κανονικά αρπακτικά!

Τον έκανε… άνω – κάτω ο Γκριγκόνις (όπως ο Μίσιτς στο πρόσφατο με την Εφές) και οι υπόλοιποι «έφαγαν» όλους τους… σπόρους που άφησαν οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα. Τρομερή η αντίδραση από τους Λιθουανούς στο «50-50» που το μετέτρεψαν σε… «52-67», εκεί που έλεγες πως το μομέντουμ έχει αλλάξει χέρια! Και αδικαιολόγητη για τον πράσινο πάγκο…

… που δεν πήρε – για ακόμη μια νύχτα – σχεδόν τίποτα από τους Φόστερ και Μπέντιλ, τη στιγμή που ο Σαντ Ρος και κυρίως, ο Μήτογλου δεν έμειναν αρκετά στο παρκέ για να κλείσουν τις τρύπες στην άμυνα («έσπασε» τα κοντέρ και η Ζάλγκιρις στα τρίποντα με 13/20!). Τη στιγμή που και ο Παπαπέτρου περνάει μια χλιαρή περίοδο ντεφορμαρίσματος, ο καλύτερος Παπαγιάννης στη δική του τριετία, φάνηκε και ο μοναδικός πρόθυμος να το παλέψει ως το τέλος (10π, 11 ρ.).

Τώρα, που τον έχουν τον ψηλό σε εξαιρετική κατάσταση, λείπουν οι… «καραμπινάτοι» PG του παρελθόντος!

Υ.Γ Έρχεται ένα γιορτινό Giveaway στο Instagram με τέσσερα δώρα για τον Παναθηναϊκό! Από τις 13 Δεκέμβρη στη 13:00 το μεσημέρι θα είναι διαθέσιμο. Θα αναρτηθεί και σχετικό άρθρο, οπότε, μείνετε συντονισμένοι!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News