Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παβόν και άλλοι εξτρέμ στη λίστα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παβόν και άλλοι εξτρέμ στη λίστα

Ο Παναθηναϊκός συνδέεται με τον Κρίστιαν Παβόν, ο οποίος μπορεί αν αποκτηθεί να βοηθήσει πολύ το σύλλογο και να τον ανεβάσει επίπεδο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο το τελευταίο διάστημα προσπαθεί ν’ αρχίσει να φέρνει τους παίκτες που επιθυμεί στον Παναθηναϊκό, καθώς σιγά-σιγά η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί ενόψει της σεζόν που έρχεται και είναι απαιτητική.

Ένας από τους παίκτες που υπάρχουν στη λίστα των πρασίνων είναι και ο Κρίστιαν Παβόν της Γκρέμιο, ο οποίος έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τους πράσινους, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο.

Γενικότερα φέτος στο Τριφύλλι δε θέλουν να φανερώνουν πολλά πράγματα γύρω από τις κινήσεις της ομάδας και γι’ αυτό το λόγο δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από την πλευρά του Παναθηναϊκού για την υπόθεση Παβόν.

Παρ’ όλα αυτά εκτός από τον Αργεντινό εξτρέμ που αποτελεί δεδομένα μια επιλογή, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις στην αγορά, οι οποίες μπορούν να τραβήξουν την προσοχή του Ντιέγκο Αλόνσο και έχει ήδη υπόψη του ο Ουρουγουανός προπονητής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News