Κάνααν: «Δεν θα "λατρέψω" τον Σλούκα - Δεν θα ευχηθώ κάτι αρνητικό για εκείνον»

Κάνααν: «Με εξιτάρουν οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αϊζέια Κάνααν τοποθετήθηκε σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «sport24.gr» στο σκηνικό που έλαβε χώρα ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Κώστα Σλούκα.

Ο Αϊζέια Κάνααν αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερθυρό Αστέρα, ωστόσο λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του πραγματοποίησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σ’ αυτή τη συνέντευξη αναφέρθηκε και στο σκηνικό που είχε λάβει χώρα στο ΣΕΦ ανάμεσα στον ίδιο και στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά:

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι ανταγωνιστικός. Αν είμαστε μέσα στις τέσσερις αγωνιστικές γραμμές και δεν φοράς την ίδια φανέλα με εμένα, τότε δεν είμαστε φίλοι. Έχω φίλους που παίζουν με τον Σλούκα, αλλά ξέρουν ότι όταν παίζουμε αντίπαλοι, θα μονομαχήσουμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Εγώ θα παλέψω για τη δική μου πλευρά σε ό,τι κι αν προκύψει μέσα σε ένα ματς, όπως και να εξελιχθεί. Αυτό ήταν όλο. Ξέρεις πως είναι οι προσδοκίες και η ένταση σε αυτά τα ματς. Όλα αυτά βγάζουν προς τα έξω αυτού του είδους την ανταγωνιστικότητα. Εγώ δεν θα κάνω πίσω.

Εγώ δεν είμαι Έλληνας, οπότε δεν θα ‘λατρέψω’ τον Σλούκα, ούτε θα συμμετάσχω σε όλη αυτή την ιστορία. Δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν είμαι Έλληνας, για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Εγώ είμαι απλά εκεί και προσπαθώ να παλέψω για την ομάδα μου και να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσουμε έναν αγώνα μπάσκετ.

Δεν εύχομαι τίποτα αρνητικό στον Σλούκα. Ήμασταν συμπαίκτες. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Απλά ανταγωνιζόμουν και είμαι σίγουρος ότι κι εκείνος έκανε το ίδιο. Όπως είμαι σίγουρος ότι κι εκείνος ήταν γεμάτος πίεση με όσα συνέβησαν με εκείνον. Αυτό ήταν όλο, μια στιγμή στο παιχνίδι.

Στον κόσμο αρέσουν αυτά. Ήμασταν απλά δύο σπουδαίοι παίκτες από δύο αντίπαλες ομάδες, που μάχονταν μεταξύ τους. Ποιος δεν θα ήθελε να δει ένα τέτοιο show; Αυτό είναι όλο. Για μένα είναι διασκέδαση. Δεν πάω σπίτι και χάνω τον ύπνο μου για αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που η δική του ζωή δεν έχει να κάνει με τη δική μου. Δεν θα χάσω τον ύπνο μου ανησυχώντας για αυτόν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News