Παναθηναϊκός: Ολική μεταμόρφωση ονόματι Πάνος Καλαϊτζάκης

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 84-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι με τη μεταμόρφωση του Πάνου Καλαϊτζάκη στο αμυντικό κομμάτι (είδες τι σου κάνει ένας καλός κόουτς;)

Το παιδί πέρσι ήταν αμυντικά ανύπαρκτο, φέτος περνάει εξαιρετικά πάνω από screens, μένει μπροστά από τον αντίπαλο του, μαζεύει ριμπάουντ. Η ασύλληπτη εκρηκτικότητα του έχει μεταφραστεί σε άφθονη ενέργεια που εξαντλεί τον αντίπαλο.

Μοιάζει πλέον σαν ένα πολύ αξιόπιστο υλικό για να χτίσεις πάνω του. Μιλάμε για τεράστια μεταβολή με τον κόσμο να υποκλίνεται εκεί που πέρσι τον είχε πάρει στο ψιλό.

Για τον Πάνο και για τον Γκριγκόνις ο Αταμάν επέμενε φορτικά το καλοκαίρι ότι δεν θα το κουνούσαν από το Μαρούσι, παρότι υπήρχαν πιέσεις να γίνει σκανάρισμα στην αγορά για κάτι πιο…λουσάτο. Είναι μεγάλη επιτυχία να αντιγράψεις και να εισάγεις στο παιχνίδι σου πράγματα εκεί που πέρσι πέρασες και δεν ακούμπησες.

Μεγάλη υπόθεση να είσαι μέσα στους πρώτους επιλαχόντες από τον Αταμάν για να θεμελιώσει την αμυντική προσέγγιση της ομάδας πάνω σου με εξαιρετικά αποτελέσματα, φέτος είδαμε να ανθίζει το ταλέντο του μικρού που έχει βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα. Πατάει καλύτερα στα πόδια του και φαίνεται.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News