Παναθηναϊκός μεταγραφές: Συμφωνία στην τιμή αγοράς - Τα δεδομένα

Παναθηναϊκός: «Πολιορκείται» από Ισπανία, Δανία και... Ελλάδα ο Μανδάς!

Ο Χρήστος Μανδάς συνδέεται εδώ κι αρκετό καιρό με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι φήμες καλά κρατούν.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ φαίνεται πως απασχολεί τους πράσινους, οι οποίοι θα πρέπει να βγουν στην αγορά σε ενδεχόμενη φυγή του Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Ρώσος πορτιέρε που δεν έχει βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό λόγω του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, περιμένει πρόταση από ομάδα της χώρας του κι αν την αποδεχθεί, τότε θα αποτελέσει παρελθόν.

Οι πράσινοι από τη μεριά τους έχουν κυκλώσει το όνομα του Μανδά και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Σϋμφωνα με τη Livesport, o ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό φέρονται να έχουν συμφωνήσει την τιμή σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη, ενώ κι ο ίδιος ο Έλληνας τερματοφύλακας δε θα ήταν αντίθετος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους πράσινους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News