Ο Τολιόπουλος με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater «έστειλε» τον Άρη στον Παναθηναϊκό! (vid)

Ο Τολιόπουλος με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater «έστειλε» τον Άρη στον Παναθηναϊκό! (vid)

Με απίστευτο τρόπο ο Άρης προκρίθηκε κόντρα στον Προμηθέα Πατρών στα ημιτελικά της Basket League όπου τον περιμένει ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Απίθανο τρίποντο από τον Βασίλη Τολιόπουλο στη λήξη του παιχνιδιού, ανατροπή στην ανατροπή και ο Άρης στα ημιτελικά κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάνοντας το μπρέικ στην έδρα του Προμηθέα με 88-87.

Ένα τρελό και συγκλονιστικό ματς έγινε στην Πάτρα, με τον Άρη να χαμογελάει στο φινάλε χάρη στο απίστευτο τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν μπροστά με 18 πόντους λίγο πριν το ημίχρονο, ο Προμηθέας γύρισε, προσπέρασε και ήταν αγκαλιά με την πρόκριση στο τέλος.

Όμως στα 4” ένα χαμένο ριμπάουντ και ένα απίθανο τρίποντο του στέρησε την είσοδο στα ημιτελικά της Basket League.

Ο ήρωας του Άρη, Τολιόπουλος, έφτασε τους 15 πόντους με 2/8 τρίποντα και 5 ασίστ, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ ήταν πρώτος σκόρερ με 28 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς σκόραρε 17 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, ο Προμηθέας που υστέρησε στα ριμπάουντ (25-42) ο Χάιμε Ετσενίκε είχε 19 πόντους, ο Χάντερ Χέιλ 18 και ο Άντονι Κάουαν 17.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News