Νίκη για τελικό - Τι ώρα και πού θα δείτε το Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε

Ποιος Ναν και ποιος Σλούκας; Αυτός θα κάνει το μπαμ στο Final 4!

Το πρώτο βήμα για να ράψει το 7ο αστέρι θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο!

Ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final-4 του Βερολίνου (19:00), με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Euroleague!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, επιστρέφοντας στο Final-4, στοχεύει να ξαναβρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, μετά την εξαιρετική πορεία στην κανονική περίοδο όπου με ρεκόρ 23-11 κατέλαβε τη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω την περσινή καταστροφική σεζόν και την 17η θέση, στα Playoffs ξεπέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι (3-2) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Βερολίνο, επιστρέφοντας σε Final-4 μετά το 2012.

Πλέον οι «πράσινοι» έχοντας σφραγίσει την επάνοδό τους στο υψηλότερο επίπεδο της διοργάνωσης στοχεύουν στην κούπα, έχοντας μπροστά τους δύο παιχνίδια για να πετύχουν τον απόλυτο στόχο επιστροφής στην κορυφή μετά το 2011 για το… έβδομο αστέρι στην ιστορία της ομάδας.

Για να φτάσουν όμως στον τελικό, πρώτα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα σε Final-4, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη στην κανονική περίοδο, καθώς η Φενέρ επικράτησε στην Πόλη (83-69) και ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (74-63).

Σεζόν επιστροφής στο Final-4 είναι και για την Φενέρ, καθώς έφτασε εκεί για πρώτη φορά μετά 2019 και θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2017 όταν έφτασε στην κορυφή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο, που αντίστοιχα ήταν στον «πράσινο» πάγκο στο τελευταίο του Ευρωπαϊκό.

Το 2017 η τουρκική ομάδα είχε πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος τώρα θέλει να οδηγήσει στον τίτλο και τον Παναθηναϊκό για το προσωπικό του τέταρτο τρόπαιο στο 11ο Final-4 της καριέρας του.

Ο Σλούκας είναι ένας από τους κρίκους της αλυσίδας που συνδέει τις δύο ομάδες, με τη Φενέρ να έχει αντίστοιχα ουκ ολίγους πρώην «πράσινους» στις τάξεις της.

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News