Παναθηναϊκός: Ήρθε η ώρα να πείσει και τον μεγαλύτερο... αρνητή του ότι το αξίζει!

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Αυτές οι ομάδες έστειλαν σκάουτ στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Αποστόλος Νικολαΐδης» το βράδυ της Κυριακής σ’ ένα ματς που καλείται να πάρει προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το ματς της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό και την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος αναφορικά με την πρώτη θέση.

Οι πράσινοι φέτος βρίσκονται στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση με την ΑΕΚ αρχικά κι έπειτα, για ένα διάστημα, τους Ολυμπιακό (κυρίως) και ΠΑΟΚ (δευτερευόντως) να τον κυνηγούν.

Μπορεί το Τριφύλλι να έχει «αγκαλιάσει» και να μην αφήνει την πρωτιά όλο αυτό το διάστημα αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που το αμφισβητούν ακόμα.

Δεν είναι λίγες οι απόψεις ορισμένων που κάνουν αναφορά στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και πως όλο αυτό το έχει καταφέρει κυρίως από τύχη.

Μια άποψη που είχε ενοχλήσει και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος γύρισε και απάντησε με μια τρομερή ατάκα που είναι και η ατάκα της σεζόν.

«Μην υποτιμάτε την ομάδα μου, μην το κάνετε αυτό», είχε πει και σε κάθε αγωνιστική φαίνεται πως είχε απόλυτο δίκιο, καθώς ο Παναθηναϊκός περνάει κάθε εμπόδιο και συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό από τη γλυκιά θέση της κορυφής.

Πλέον στο παιχνίδι-τίτλου με την ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία, ώστε με μια πειστική εμφάνιση και νίκη, οι παίκτες του Τριφυλλιού να πείσουν και τον τελευταίο άπιστο, ότι αυτό το πρωτάθλημα αξίζει να βαφτεί πράσινο.

Το ματς ανάμεσα στην Ένωση δε θα είναι εύκολο, όμως οι δύσκολες κι απαιτητικές αναμετρήσεις είναι για τις μεγάλες ομάδες κι ο Παναθηναϊκός μπορεί και με τη βοήθεια του κόσμου του να μας προσφέρει μια… μοναδική παράσταση!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News