Σοκ: Χάνει τη σεζόν ο Κολοβέτσιος

Η πιο απερίσκεπτη «κίνηση» του Παναθηναϊκού με τον Κολοβέτσιο!

Η Καϊσερισπόρ ενήμερωσε ότι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, στην αναμέτρηση με τη Γένι Μαλάτιασπορ, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και τη σεζόν να ολοκληρώνεται πρόωρα γι’ αυτόν.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στην αναμέτρηση της Καϊσερισπόρ με τη Γένι Μαλάτιασπορ, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Η ομάδα αναφέρει ότι ο 30χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός μεταξύ άλλων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ξεκίνησε τη θεραπεία του, ενώ σύντομα αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου του για να ξεκινήσει η μακρά περίοδος της αποθεραπείας του. Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Τουρκίας εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News