Μακάμπι - Παναθηναϊκός 88-95: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μακάμπι - Παναθηναϊκός 88-95: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε ένα παιχνίδι κανονικής διάρκειας η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να έδειχνε «άτρωτη» σε παιχνίδια που ξεπερνούσαν τους 85-90 πόντους. Σε ένα παιχνίδι πλέι οφ στο οποίο κρίνεται το εισιτήριο για το Final Four, μιλούν οι προσωπικότητες. Οι δύο εύστοχες βολές του Λεσόρ, το σουτ μέσης απόστασης του Σλούκα, ο Ναν που κρατήθηκε μια ολόκληρη περίοδο στα 4 φάουλ, «χάρισαν» στον Παναθηναϊκό, πιθανότατα, μια θέση στο Βερολίνο.

Ο Αταμάν με τη σειρά του, έβαλε σε… κίνδυνο τη θητεία του στο Τριφύλλι με την ατάκα «υποσχέθηκα F4, αν δεν πάμε, εγώ θα φύγω το καλοκαίρι». Αυτό δεν τον πτόησε να φέρει από μια δύσκολη θέση – έπειτα από όσα έγιναν με τις διαιτησίες στο Game 1 και στο Game 3 – την υπόθεση-πρόκριση πίσω στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (8/10): Υπερ-πολύτιμος ο Καλαϊτζάκης, πιστός εργάτης του γηπέδου, έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά και μάζεψε και τα δύο τελευταία ριμπάουντ.

Λούκα Βιλντόζα – Κώστας Αντετοκούνμπο – Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Κώστας Σλούκας (10/10): Πάλι κάποιες κακές γλώσσες «μίλησαν» μετά το 3ο παιχνίδι. Ο «Σλούκι-Λουκ» βούλωσε στόματα με εμφάνιση κοντά στο triple double με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Κανονικός… Παπαπέτρου στη σειρά των τελικών. Μπορεί να μην έπιασε τις υψηλές επιδόσεις των προηγούμενων αγώνων, ωστόσο, ο Παπαπέτρου έβαλε το λιθαράκι του με 8 πόντους και δουλειά στην άμυνα.

Τζέριαν Γκραντ (5/10): Ο Γκραντ περνάει μια περίοδο «κοιλιάς» στη σειρά των τελικών, δημιούργησε τέσσερις φάσεις στο παιχνίδι δίχως να σημειώσει κάποιον πόντο.

Κέντρικ Ναν (10/10): Ο Ναν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι με 4 φάουλ σχεδόν σε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Αμερικανός έκανε «θαύματα» στο παρκέ και ολοκλήρωσε το ματς με 27 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ κρατήθηκε σε λογικά επίπεδα στα λάθη (2).

Ματίας Λεσόρ (9/10): Ο Γάλλος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στη σειρά των αγώνων με τη Μακάμπι. Στο κρίσιμο σημείο έβαλε το ζευγάρι των βολών, τελείωσε το ματς με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (3/10): Ο Έλληνας σέντερ έκανε ένα αχρείαστο φάουλ και ο Αταμάν τον έβγαλε εκτός. Μοίρασε μια τάπα.

Ντίνος Μήτογλου (8/10): Βελτιωμένος και ο Μήτογλου σε άμυνα και επίθεση, έμεινε στο παρκέ για 37 λεπτά.

Μάριους Γκριγκόνις (6/10): Δεν αισθάνεται πολύ καλά με αντίπαλο τη Μακάμπι, ωστόσο, πρόλαβε να βάλει δύο τρίποντα σε πέντε προσπάθειες.

Δείτε παρακάτω:

Μακάμπι - Παναθηναϊκός 88-95: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News