Μπόγρης: «Δεν είχε ψυχή ο Παναθηναϊκός, βρήκε τρίποντα από το πουθενά» (vid)
Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρά τη νίκη εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι ο Παναθηναϊκός. Δεν είχε ψυχή στο τέλος, είχαν κουραστεί όλοι πολύ. Έχει ονοματεπώνυμο η νίκη, Κέντρικ Ναν. Και κάποια τρίποντα από το πουθενά του Παπαπέτρου, του Μήτογλου.
Στο τέλος ο Λεσόρ έσερνε το κεφάλι του, δεν είχε άλλη ενέργεια. Ήταν τυχερός. Το κλειστό ροτέισον μπορεί να τον πλήγωνε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς τον Παναθηναϊκό.
Η Μακάμπι δεν είχε ψυχή. Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού δεν κουνήθηκαν καθόλου από την πεντάδα. Λίγο Γκριγκόνις, ο Παπαπέτρου βοηθάει με την εμπειρία του, τώρα που λείπει ο Χουάντσο.
Το ματς ήταν κακό, δεν έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός σήμερα. Έχανε ριμπάουντ. Στο ΟΑΚΑ δεν έχει ελπίδα η Μακάμπι. Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να φάει στο πρώτο ημίχρονο τους 38 πόντους και στο δεύτερο τους 50.
Ο Γιαννακόπουλος την πήγε την ομάδα στο F4. Ο Ναν είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης. Ποιος την πήγε; Ο Αταμάν; 3-0 έπρεπε να πάρει τη Μακάμπι, τι 3-2. Η dream team έπρεπε να ήταν ο Παναθηναϊκός.»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σπάθας: «Κόκκινη στον Μλαντένοβιτς, κανένα πέναλτι σε Ουναχί» - Δεν ανέφερε... Πιρόλα! (vid)
- Λαμπαδαρίου: «Κόκκινη κάρτα στον Πιρόλα, καθόρισε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός» (vid)
- Βαρούχας: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 4-2
- Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε επικό βίντεο: Οπαδοί τραγουδούν Πέγκυ Ζήνα στον Κέντρικ Ναν (vid)
- Ειρωνικό σύνθημα από τη Θύρα 7: «Μείνε-μείνε, Αλαφούζο μείνε!» (vid)