Νίμπο: «Ο Παναθηναϊκός ήταν απελπισμένος, δεν ήταν η καλύτερη ομάδα»

Νίμπο: «Ο Παναθηναϊκός ήταν απελπισμένος, δεν ήταν η καλύτερη ομάδα»

Άδικο θεωρεί το αποτέλεσμα ο Τζος Νίμπο στις δηλώσεις του μετά το Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απόψε. Είναι δύσκολο να χάνεις μπροστά στους οπαδούς μας, είναι δύσκολο να χάνεις εντός έδρας. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ σκληρά. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς συναισθηματικά αυτή τη στιγμή να χάσουμε το παιχνίδι. Όλοι μας προσδοκούσαμε να κερδίσουμε, αλλά τώρα πρέπει απλώς να ανασυνταχθούμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα “Basketnews.com”.

«Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, αλλά τελικά, αυτά τα συναισθήματα θα περάσουν τις επόμενες μέρες και θα επικεντρωθούμε ξανά στο Game 5. Η σειρά δεν έχει τελειώσει. Κανείς δεν έχει κερδίσει τρία παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει χαθεί αυτή τη στιγμή. Προφανώς, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ, αλλά όλα είναι πιθανά», πρόσθεσε.

«Ήταν απελπισμένοι (σ.σ. ο Παναθηναϊκός). Αν έχαναν σήμερα, η σεζόν για αυτούς θα είχε τελειώσει. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα έλεγα ότι ήταν καλύτερη ομάδα. Ήμασταν 7 πόντους μπροστά και δεν είμαι σίγουρος πόσα λεπτά απέμεναν.

Αισθάνομαι ότι υπήρχαν πολλές μπάλες 50-50 που κατάφεραν να πάρουν. Έβαλαν δύσκολα σουτ. Εμείς χάσαμε μερικά σουτ, και αυτή ήταν η διαφορά. Στο μπάσκετ, υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ της νίκης και της ήττας», υπογράμμισε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News