Γιαννακόπουλος: «Ο καλύτερος ξένος που φόρεσε τη φανέλα μετά τον Ντομινίκ Ουίλκινς»

Γιαννακόπουλος: «Ο καλύτερος ξένος που φόρεσε τη φανέλα μετά τον Ντομινίκ Ουίλκινς»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Κέντρικ Ναν, μετά το Μακάμπι-Παναθηναϊκός.

Η επιμονή του Κέντρικ Ναν στο κρίσιμο τελευταίο τρίλεπτο και το «κρύο αίμα» του Κώστα Σλούκα, κράτησαν «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ισοφάρισε τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλέι οφ της Euroleague σε 2-2 και τη φέρνει πίσω στο ΟΑΚΑ (7/5) για να την τελειώσει και να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Βερολίνου για πρώτη φορά από το 2012. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 95-88 των Ισραηλινών στην «Aleksandar Nikolic Hall» και την επόμενη εβδομάδα θα επιδιώξουν να «κλειδώσουν» το μεγάλο ευρωπαϊκό comeback.

Ένα επιμέρους σκορ 13-1 της Μακάμπι στον… επίλογο της αναμέτρησης, όταν προηγήθηκε με 82-75 στο 34΄, άρχισε να… αργοσβήνει το όνειρο του Παναθηναϊκού, αλλά Ναν και Σλούκας είχαν διαφορετική άποψη.

Με τον Αμερικανό, που ήταν φορτωμένος με τέσσερα φάουλ, να μένει στο παρκέ και να εκτελεί από τα 6,75, ο Παναθηναϊκός άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά, μέχρι το 38΄ που μίλησε ο «πράσινος» αρχηγός και χάρισε το προβάδισμα στο «τριφύλλι» (89-88). Αυτή τη φορά ο Λεσόρ δεν αστόχησε από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, οι Ισραηλινοί δεν βρήκαν τα μακρινά σουτ και ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» από το Βελιγράδι και επιστρέφει στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ, όπου θέλει να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς του στο Game 5 την επιστροφή του στο φάιναλ φορ.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Κέντρικ Ναν, μετά το Μακάμπι-Παναθηναϊκός.

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος: «Ο καλύτερος ξένος που φόρεσε τη φανέλα μετά τον Ντομινίκ Ουίλκινς»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News