Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Η σημαντική αλλαγή ενόψει του Game 4

Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Η σημαντική αλλαγή ενόψει του Game 4

Με την τελική μάχη του Εξάστερου στο Βελιγράδι τη Μεγάλη Πέμπτη να πλησιάζει, ολοένα και περισσότερες είναι οι σκέψεις του Αταμάν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Δεν… δούλεψε τίποτα για 34 λεπτά στο ματς της Τρίτης και σε συνδυασμό με την κάκιστη διαιτησία η ήττα, έστω και στο ένα σουτ του Ναν, ήρθε για τον Παναθηναϊκό.

Με το Τριφύλλι, να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-1 στη σειρά των Playoffs της Ευρωλίγκας, η σκέψη του Αταμάν για την απόλυτη ρελάνς κόντρα στην Μακάμπι είναι ιδανική.

Οι «Πράσινοι» οφείλουν να αλλάξουν την άμυνά τους, παραλείποντας την άμυνα με αλλαγές και τις βοήθειες επικεντρώνοντας το βλέμμα τους στη νέα στρατηγική του κόουτς.

Αυτό ήταν κάτι που κόστισε στο 3ο παιχνίδι αφού είδαμε σε αρκετές περιπτώσεις τον Τζος Νίμπο να εκμεταλλεύεται την εν λόγω κατάσταση και να τελειώνει με άνεση από το «ζωγραφιστό» σωρεία επιθέσεων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News