Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Game 5

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ούτε το μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο δε θα τον χωράει!

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Game 5, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

Σε λίγες ώρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του 5ου ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της Euroleague, όπως αποκάλυψε η «Magic Euroleague».

Σ’ένα παιχνίδι-θρίλερ το τριφύλλι επιβίωσε στο Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήρε τη νίκη με 88-95 και πλέον το γεμάτο ΟΑΚΑ, καλείται να κάνει τη δουλειά του και να στείλει την ελληνική ομάδα στο Final 4 της Euroleague.

Εκπληκτικοί για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κέντρικ Ναν με 27 πόντους και ο Κώστας Σλούκας με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ οι Λεσόρ και Μήτογλου κράτησαν τη ρακέτα προστατευμένη στα τελευταία τρία λεπτά και το 2-2 είναι γεγονός.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης, που πιθανότατα θα διεξαχθεί την Τρίτη του Πάσχα (7/5), θα κυκλοφορήσουν τη Μεγάλη Παρασκευή και θα κάνουν άμεσα φτερά, αφού η ζήτηση των φίλων του «τριφυλλιού» είναι ήδη τεράστια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News