Athens Kallithea - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα, τηλεοπτική μετάδοση (01-09)

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Καλλιθέα στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική της Super League.

Athens Kallithea - Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα (01/09)

Το Τριφύλλι θέλει πάση θυσία τις νίκες ώστε να μην χάσει άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα μετά την γκέλα στη πρεμιέρα με την Τρίπολη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 την Κυριακή στις 1/9 ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το OTESPORT1.

Η Stoiximan Super League διεξάγεται φέτος με 14 ομάδες. Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει πλέι οφ για θέσεις κορυφής (1-4) και έξοδο στην Ευρώπη (5-8), αλλά και πλέι άουτ για αποφυγή του υποβιβασμού.

Προπόνηση και αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην Athens Kallithea

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Athens Kallithea στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (1/9, 10 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τακτική και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ίνγκασον (ενοχλήσεις στη γάμπα), Μαξίμοβιτς (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Αράο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr