Παναθηναϊκός: Την ίδια μέρα πρεμιέρα σε Euroleague - Conference, στις 19/12 «εντός» σε μπάλα-μπάσκετ!

Δύο ημερομηνίες θα έχουν φουλ αθλητική δραστηριότητα για τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τους «πράσινους» να καλούνται να βρουν λύση προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας.

Παναθηναϊκός: Την ίδια μέρα πρεμιέρα σε Euroleague - Conference, στις 19/12 «εντός» σε μπάλα-μπάσκετ!

Το… έργο ο Παναθηναϊκός το γνωρίζει από πέρσι, όταν συμμετείχε σε Euroleague και Europa League.

Μετά τη γνωστοποίηση του προγράμματος στο UEFA Conference League, υπάρχουν δύο κοινά σημεία με εκείνο της Euroleague.

Στις 3 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στη Μπάνια Λούκα στην πρεμιέρα της League Phase, ενώ την ίδια μέρα η μπασκετική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Άλμπα (19:45) στο «πράσινο» Βερολίνο στην πρεμιέρα της Euroleague.

Αυτό που ξεχωρίζει, όμως, από το πρόγραμμα για το Τριφύλλι θα συμβεί, από ότι φαίνεται, στις 13 Δεκέμβρη. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο ΟΑΚΑ και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Εκείνη την Πέμπτη, λοιπόν, βάσει των προγραμμάτων, το Τριφύλλι υποδέχεται τη Ντιναμό Μινσκ στο ποδόσφαιρο και την Μπασκόνια στο μπάσκετ. Μένει να φανεί, αν θα γίνουν τα παιχνίδια σχεδόν… παράλληλα, ή αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην ώρα ή στη μέρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr