«Αν αποχωρήσει ο Ολιβέιρα από τη Γαλατασαράι, θα πάει στον Ολυμπιακό» (pic)

Από την Τουρκία μπήκε στο κάδρο και το όνομα του Ολυμπιακού, πέρα από του Παναθηναϊκού, για την απόκτηση του Σέρχιο Ολιβέιρα.

«Αν αποχωρήσει ο Ολιβέιρα από τη Γαλατασαράι, θα πάει στον Ολυμπιακό» (pic)

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ογκούζ Ορούτς, η Γαλατασαράι θέλει να «ξεφορτωθεί» τους Ζίγιες και Ολιβέιρα προκειμένου να απαλλαχθεί από τα συμβόλαιά τους, και τις τελευταίες ώρες φέρεται να συζητά με τον Ολυμπιακό για τους δύο παίκτες.

«Αν οι Ολιβέιρα και Ζίγιεχ αποχωρήσουν από τη Γαλατασαράι, θα πάρουν μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν συνομιλίες και με τους δύο ποδοσφαιριστές.»

Να σημειωθεί πως προ ημερών είχε γραφτεί πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην τούρκικη ομάδα για τον Ολιβέιρα, αφού πρώτα είχε έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται στη γειτονική χώρα πως υπάρχει επίσημη πρόταση στα χέρια της «Τσιμ Μπομ» για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή με την ομάδα να προσπαθεί να πείσει εκείνον να φύγει.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr