Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (31/08)

Ανοίγει την 3η αγωνιστική ο Ολυμπιακός που παίζει στην έδρα της Λαμίας με στόχο το απόλυτο.

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming

Η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:30) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης στροφής της Super League.

Η εκκίνηση της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο πρωτάθλημα έχει συνοδευτεί από δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και σαφώς ο στόχος είναι να μην υπάρξει κάποια απώλεια και στη Λαμία, στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming: Για το 3/3

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το 2/2 με το 0-2 στο Βόλο και το 2-1 επί της Athens Kallithea στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τώρα ταξιδεύουν στη Φθιώτιδα για άλλο ένα «τρίποντο» και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα γήπεδο όπου πέρυσι άφησαν τρεις βαθμούς, τερματίζοντας παράλληλα ένα αήττητο σερί έξι ετών στην επαρχία.

Σε μια περίοδο όπου οι κάτοχοι του Conference League προσπαθούν να βρουν χημεία στο χορτάρι κι ενώ η μεταγραφική αναζήτηση βρίσκεται στο… κόκκινο για να συμπληρωθεί το παζλ, ζητούμενο είναι οι νίκες ακόμα και χωρίς να συνοδεύονται από πειστικές εμφανίσεις όπως με την Καλλιθέα όπου το γκολ του Γιάρεμτσουκ έλυσε τον γόρδιο δεσμό μετά την προσωρινή ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

Όσο για τη Λαμία, έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στον «μαραθώνιο», με «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (0-1) και ισοπαλία 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ (1-1) έχοντας μάλιστα προηγηθεί στο σκορ.

Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά, η οποία πέρυσι υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Βόκολου έκανε ιστορική πορεία που της έδωσε θέση στην πρώτη εξάδα και στα Playoffs, στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε διεκδικητή του τίτλου, αυτή τη φορά στην έδρα της.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις με τη Λαμία είναι σαφέστατη, με τους Πειραιώτες να μετρούν 15 νίκες σε 16 αγώνες και την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει πανηγυρίσει μία και ιστορική νίκη (1-0) στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι που φιλοξένησε τους «ερυθρόλευκους» στην κανονική περίοδο.

Κουτσιαύτης: «Δεν υπάρχουν τεθλασμένες γραμμές – Πολυτέλεια το ημιαυτόματο οφσάιντ»

Για τις γραμμές του οφσάιντ με αφορμή το γκολ του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Athens Kallithea και το ημιαυτόματο οφσάιντ μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ ο πρώην διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Κουτσιαύτη:

Για τη φάση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων στο Ολυμπιακός-Athens Kallithea και πως μπαίνουν οι γραμμές του οφσάιντ: «Αν αρχίσουμε να κάνουμε τη συζήτηση σωστή ή όχι η γραμμή του οφσάιντ καταστρέφουμε το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λάθος στον τρόπο που μπήκαν οι γραμμές. Οι γραμμές του οφσάιντ μπαίνουν σε συνεργασία του operator που είναι ένας εξειδικευμένος συνεργάτης, με τον AVAR.

Το κριτήριο είναι η στιγμή της μεταβίβασης της μπάλας. Επιλέγεται η κατάλληλη κάμερα. Ο AVAR αναζητεί το σημείο του σώματος (εκτός χεριών) του επιτιθέμενου και του προτελευταίου αμυνόμενου που είναι κοντά στο τέρμα. Μόλις επιβεβαιώσει ότι αυτό είναι το σημείο ενημερώνει τον operator, που βάζει τις γραμμές στα σημεία που του υποδεικνύει.

Δεν υπάρχουν τεθλασμένες γραμμές. Αυτά είναι μυθεύματα. Ήταν λανθασμένη απόφαση του Λανουά να μην συμπεριλάβει τη φάση αυτή στο βίντεο με τις επίμαχες, για λόγους εκπαιδευτικούς. Όλες οι φάσεις πρέπει να μπαίνουν στο βίντεο. Όλα τα σοβαρά λάθη. Θα δούμε πιο καλά πράγματα από αυτήν την ΚΕΔ σε σχέση με την προηγούμενη.»

Για τη συζήτηση περί εισαγωγής του ημιαυτόματου οφσάιντ: «Το ημιαυτόματο οφσάιντ είναι πολυτέλεια. Υπάρχει σε λίγες χώρες. Είναι δαπανηρό για την Ελλάδα. Η διαφορά είναι ότι το οφσάιντ προκύπτει από τις φιγούρες των ποδοσφαιριστών αυτόματα. Όχι από τις γραμμές που θα μπουν στο σημείο που θα υποδείξει ο AVAR».

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming: Μετά τη διακοπή έτοιμος ο Ρέτσος

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα χάσει και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Ωστόσο, τρέχει για το ματς μετά τη διακοπή με τον Παναιτωλικό.

Πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό. Προήλθε από χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Βόλο. Ο Έλληνας αμυντικός παραμένει στα πιτς. Δεν θα πάει στην Εθνική ομάδα που κλήθηκε για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Ιρλανδία, με τον Γιοβάνοβιτς να καλεί τον Ανδρέα Ντόη στη θέση του.

Ο Ρέτσος έχει υποστεί μια κάκωση στο γόνατο από την έξω πλευρά. Θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πλέον περισσότερες επιλογές στην άμυνα, μιας και έχει στη διάθεσή του τον Κάρμο. Επίσης, και ο Πιρόλα άφησε καλές εντυπώσεις στο παιχνίδι με την Athens Kallithea.

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr