Κατσουράνης και Ζαγοράκης... συμφώνησαν: Αυτό είναι το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη
Το φετινό καλοκαίρι έχουν ακουστεί πάρα πολλά για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Κώστα Κατσουράνη να λένε τη δική τους γνώμη.
Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του φετινού καλοκαιριού γενικότερα στην Ευρώπη, καθώς οι προτάσεις είναι πολλές με τον Παναθηναϊκό να τις έχει αρνηθεί και να κρατάει τον παίκτη, καθώς τον υπολογίζει για το μέλλον.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως για το συγκεκριμένο θέμα κλήθηκαν στους «betarades.gr» να πουν τη γνώμη τους και οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 με την εθνική Ελλάδος με τις απόψεις τους να μην παρουσιάζουν ιδιαίτερες διαφορές.
«Μπορεί να επηρεάσει. Δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει και με το FFP αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως αν θα μείνει ή θα φύγει, διότι ακούγεται πάρα πολύ καιρό, ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό θα το αποφάσισει ο Γιάννης Αλαφούζος», ανέφερε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
«Εγώ πιστεύω πως εδώ που έχουμε φτάσει θα μείνει. Την άποψή μου την ξέρεις, έπρεπε να φύγει για μένα και σαν club ο ΠαναθηναΪΚός θα έπρεπε να τον είχε πουλήσει, αλλά για να γίνει αυτό θα έπρεπε να είχε κάνει καλό σχεδιασμό, να είχε φέρει αντικαταστάτες, τουλάχιστον δύο φορ γιατί φεύγει και ο Σπόραρ. Αυτά δε γίνανε άρα δε νομίζω ότι θα φύγει ο Φώτης Ιωαννίδης.», πρόσθεσε ο Κώστας Κατσουράνης.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος θα προκριθεί; Η πρόβλεψη Παύλου Παπαδημητρίου για το Μπέτις-Παναθηναϊκός
- Σάλος στη Λεωφόρο: Πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό - Το σχόλιο της Λαμπαδαρίου (vid)
- Μπενίτεθ: «Αυτό είπα στους παίκτες μας πριν τον αγώνα» και νέα... σπόντα στη συν. Τύπου
- Η σύζυγος του Χολμς διέγραψε το πρώτο story και επανήλθε με νέα ανάρτηση (pics)
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού