Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (31/08)

Σημαντικό ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης με φόντο την πρώτη εξάδας της βαθμολογίας.

Αρης – Αστέρας Live Streaming

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Aris Live Streaming

Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20:00) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Δύσκολη αποστολή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20:00) θέλοντας να δώσει συνέχεια στο διπλό επί του Πανσερραϊκού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε στην 2η αγωνιστική (1-0) με γκολ του Σιφουέντες και έδειξε γενικά καλό πρόσωπο. Ο νεαρός Ντιαντί ξεχώρισε στις θέσεις των εξτρέμ, ενώ θετικό ήταν το επίσημο ντεμπούτο του έμπειρου Σίστο. Ο Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει πλέον και στον Φαμπιάνο. Κάτι που αυτόματα δημιουργεί υπεροπλία και πλειάδα ποιοτικών επιλογών σε όλες τις γραμμές.

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Με σοβαρότητα αλλά και αλλαγές

Ο έμπειρος στόπερ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός. Το δίδυμο των Μπράμπετς – Βέλεθ μοιάζει ακλόνητο στην άμυνα. Το ίδιο ισχύει για τους Κούεστα, Μάγιο, ενώ μία θέση στα αριστερά διεκδικούν οι Μοντόγια και Φρίντεκ.

Από εκεί και πέρα, σίγουρη θέση στην ενδεκάδα θα έχουν οι Μόντσου, Σιφουέντες, Γκαρσία, Ντιαντί και Μορόν, με τους Σίστο και Σαβέριο να «παίζουν» για τα αριστερά της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας καλείται να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από το Βόλο (0-1) και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε τη σεζόν με ηχηρό διπλό στο ΟΑΚΑ, όπου κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 1-0. Θα ψάξει το δεύτερο τρίποντο, ώστε να δείξει πως φέτος θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την είσοδο στην πεντάδα.

O Μίλαν Ράσταβατς δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσουν οι Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καστάνιο, Αλάγκμπε, Γκαρσία, Παλάσιος, Σεσκ, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι, Άνταμ και Μπαρτόλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, στα έξι από αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κάτι που σίγουρα θέλουν να… αποφύγουν ενόψει της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της Super League.

Σενάρια για Παναγίδη και Εθνικό Άχνας

Το ενδεχόμενο δανεισμού του Παναγίδη σε ομάδα της Κύπρου σκέφτονται στον Άρη

Η σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά στον Άρη. Το ρόστερ σιγά σιγά αρχίζει και παίρνει την τελική του μορφή. Η έλευση παικτών τις τελευταίες εβδομάδες έχει δημιουργήσει μια συμφόρηση σε κάποιες θέσεις. Με ορισμένους παίκτες της περσινής ομάδας να μένουν στο περιθώριο και να μην αναμένεται να πάρουν τις ευκαιρίες που θα ήθελαν.

Μια τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι και ο νεαρός Παναγίδης. Άφησε θετικότατες εντυπώσεις την περασμένη σεζόν και αποτελεί ένα από τα πρότζεκτ Ελλήνων παικτών για τον Άρη.

Στα εξτρέμ όμως, καθώς και στα μπακ, στα οποία τον είδαμε να χρησιμοποιείται φέτος, ο Παναγίδης δεν θα βρει εύκολα τον χρόνο που είχε πέρσι. Έτσι ο Άρης, θέλοντας να συνεχίσει να ελπίζει για τον ποδοσφαιριστή του, εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του Παναγίδη σε ομάδα, όπου θα λάβει ρυθμό και θα “ψηθεί”.

Ήδη το ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου έχει γίνει αισθητό. Με τον Εθνικό Άχνας να προσεγγίζει τους κιτρινόμαυρους για τον παίκτη. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ο Παναγίδης να μεταβεί στην Κύπρο για συζητήσεις και να μετακομίσει άμεσα για να συνεχίσει εκεί την σεζόν. Για την ώρα τουλάχιστον υπάρχουν και άλλα ονόματα ομάδων που ενδιαφέρονται επίσης για την περίπτωση του και ο Άρης εξετάζει το καλύτερο για τον παίκτη.

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Όλο και πιο κοντά σε Αραούχο

Την θέση του δεύτερου επιθετικού θέλει να καλύψει άμεσα ο Άρης, με το όνομα του Σέρχιο Αραούχο να είναι το πρώτο στη λίστα των κιτρινόμαυρων

Μπορεί το ζήτημα παραμονής – φυγής του Λορέν Μορόν να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για τον Άρη, όμως οι κιτρινόμαυροι έχουν βάλει στο μάτι την θέση του δεύτερου επιθετικού εδώ και καιρό, μετά και την φυγή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην έναρξη του καλοκαιριού.

 

Ένα όνομα που παίζει δυνατά τις τελευταίες εβδομάδες για τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι και εκείνο του Σέρχιο Αραούχο. Όπως έχετε διαβάσει, ο Άρης έχει πλησιάσει τον παίκτη, που έμεινε φέτος ελεύθερος από την ΑΕΚ και οι δυο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με μοναδικό αστερίσκο τα… γούστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που βρεθεί κάτι καλύτερο στην αγορά.

Μια αναζήτηση όμως που, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει καρποφορήσει ακόμη με το όνομα του Αραούχο να δείχνει όλο και πιο ελκυστικό τις τελευταίες μέρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει νέο ραντεβού ώστε να έχουμε προφορική συμφωνία.

Πρόταση ανανέωσης σε Μορόν

Το σήριαλ του καλοκαιριού που ακούει στο όνομα Λορέν Μορόν φέρνει εξελίξεις στο στρατόπεδο του Άρη

Ώρα δράσης για τον Άρη, ο οποίος εδώ και μήνες περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του για να ξεκαθαρίσει την περίπτωση του Λορέν Μορόν.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν υπομονή αναμένοντας μια καλή πρόταση που θα έφερνε πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της ομάδας και παράλληλα θα ήταν συμφέρουσα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μια τέτοια πρόταση όμως δεν ήρθε ποτέ. Με τις μόνες προσφορές που έπεσαν στο τραπέζι να βρίσκονται αρκετά μακριά από τα ποσά που αξιώνει ο Θόδωρος Καρυπίδης. Πιο συγκεκριμένα η πιο πρόσφατη προσφορά που έφτασε για τον παίκτη από την Σαουδική Αραβία ξεπερνούσε τα 4 εκατομμύρια. Όμως ο Άρης την απέρριψε θεωρώντας την αρκετά χαμηλή.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται για την ανανέωση του παίκτη. Προτείνοντας στον παίκτη τριετές συμβόλαιο συνολικών απολαβών κοντά στα 3 εκ. ευρώ, ώστε ο κορυφαίος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming: 200άρησε ο Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έφτασε την Κυριακή τις 200 συμμετοχές στη Super League.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, ο Νίκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για 200ή φορά στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Έτσι, μπήκε σε μια λίστα 536 ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει αυτό το όριο από τους σχεδόν 9.000 που έχουν αγωνιστεί από το 1959-60 στην Α’Εθνική/Super League, όπως καταγράφει η ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις 2 Φεβρουαρίου 2014.  Τότε υπερασπίστηκε την εστία του Πανιωνίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, η οποία κρίθηκε υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου χάρη σε ένα γκολ του Δημήτρη Διαμαντάκου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε απέναντι στον Παπαδόπουλο.

Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε 41 συμμετοχές, ενώ έχει και 25 με τη Λαμία. Οι περισσότερες παρουσίες του είναι με τα χρώματα του Astera Aktor (134 αγώνες – 1 γκολ). Το μοναδικό τέρμα της καριέρας του το είχε σημειώσει στις 21 Μαρτίου 2021 στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας της Αρκαδίας με τον Πανθηναϊκό (2-2) για τα Playoffs ΤΗς Super League .

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα 67 από τα 200 παιχνίδια του στη Super League. Έχει βρεθεί αντιμέτωπος τις περισσότερες φορές με τον Ολυμπιακό (17 αναμετρήσεις). Ακολουθούν ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός με 16 αναμετρήσεις.

Το καλύτερο ρεκόρ το έχει απέναντι στον ΟΦΗ. Έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στις επτά από τις έντεκα αναμετρήσεις με την ομάδα της Κρήτης. Επτά ανέπαφες εστίες έχει και με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, αλλά σε 16 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Η 100ή του παρουσία έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2019 στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός -Asteras Aktor 1-0.

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr