Παναθηναϊκός: Οι «εκκρεμότητες» στα μεταγραφικά (vid)
Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών στη μεσαία γραμμή και την επίθεση μέσα στις επόμενες μέρες.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο»:
«Ο Παναθηναϊκός καλείται να προσγειωθεί στην ελληνική πραγματικότητα, αντιμετωπίζει την Καλλιθέα σε ένα θεωρητικά εκτός έδρας παιχνίδι.
Το Τριφύλλι έχει εξασφαλίσει 10.000 εισιτήρια. Στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν και τη μεταγραφική τους ενίσχυση.
Οι πράσινοι θέλουν να ενισχυθούν στη θέση 8 και στη θέση του επιθετικού. Θέλουν να δουν τι θα γίνει με την περίπτωση του Σπόραρ κι αν θα επανέλθει η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αν γίνει αυτό, θα κάνουν κίνηση για την ενίσχυση της επίθεσής τους.
Ακούστηκε το όνομα του Μπαλντέ, ο οποίος πλέον ανακοινώθηκε από τη Μπρεστ, επομένως, παύει να ισχύει η όποια σύνδεση με τον Παναθηναϊκό.
Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις. Θέλει να αποκτήσει επιπλέον, ποιότητα. Μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου είναι η μεταγραφική περίοδος, αλλά μέχρι τις 4 θα πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή λίστα.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος θα προκριθεί; Η πρόβλεψη Παύλου Παπαδημητρίου για το Μπέτις-Παναθηναϊκός
- Σάλος στη Λεωφόρο: Πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό - Το σχόλιο της Λαμπαδαρίου (vid)
- Μπενίτεθ: «Αυτό είπα στους παίκτες μας πριν τον αγώνα» και νέα... σπόντα στη συν. Τύπου
- Η σύζυγος του Χολμς διέγραψε το πρώτο story και επανήλθε με νέα ανάρτηση (pics)
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού