Ο Παναθηναϊκός έστειλε «κουβά» τον Τάκη Τσουκαλά: Η... προφητεία για τη Λανς (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς για μια ακόμη φορά «έπεσε» μέσα σε πρόβλεψη για τον Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό αγώνα με τη Λανς στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός έστειλε «κουβά» τον Τάκη Τσουκαλά: Η... προφητεία για τη Λανς (vid)

Λογικά, στον Ολυμπιακό έχουμε μεγάλες μαντικές ικανότητες.

Μόλις πέρσι, ο Κώστας Καραπαπάς είχε προβλέψει το ζευγάρι Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ στο Final Four. Όμως, η εκτίμησή του αφορούσε τον τελικό, όχι τον μικρό τελικό. Ως γνωστόν, ο «Εξάστερος» έγινε «Επτάστερος» στη συνέχεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν νέο αυτογκόλ με το Conference League που το αποκάλεσαν «Μίλκο Καπ». Τα λούστηκαν και τα λούζονται ακόμα.

Σε ένα νέο… έπος, ο Τάκης Τσουκαλάς είχε προβλέψει τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Λανς. Με απόλυτη βεβαιότητα. Μάλιστα, έφερε και ως επιχείρημα, τις στοιχηματικές εταιρίες. «Χαζές είναι να μοιράζουν εκατομμύρια στον κόσμο;».

Συγκεκριμένα, είχε πει πως το Τριφύλλι είναι χειρότερο από την περσινή ομάδα: «Έχετε γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Μην περιμένετε. Έχετε αποκλειστεί. Άντε. Θα χάσετε πανηγυρικά. Δεν έχετε ομάδα. Φάγατε και 2ο γκολ με 10 παίκτες. Είστε χειρότεροι από πέρσι. Δίνουν τον Παναθηναϊκό 3,20!».

Ας ελπίσουμε, πως ο γνωστό τηλεοπαδός του Ολυμπιακού να μην πόνταρε κανένα σημαντικό ποσό στο «Χ/2», διότι, έτσι, οι «πράσινοι» θα τον κέρασαν διπλό φαρμάκι.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr