Ραγκάτσης: «Κλήρωση της πλάκας για Παναθηναϊκό - Θα περάσει δύσκολα στην Τούμπα» (vid)

Ο Χρήστος Ραγκάτσης σχολίασε την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο UEFA Conference League.

Ραγκάτσης: «Κλήρωση της πλάκας για Παναθηναϊκό - Θα περάσει δύσκολα στην Τούμπα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ο Παναθηναϊκός ξαναζέστανε τον κόσμο. Κέρδισε χρόνο, χρήμα. Εκτιμώ θα νικήσει την Καλλιθέα. Επόμενο κλειδί για τον Παναθηναϊκό είναι η Τούμπα στις 15 Σεπτεμβρίου. Θα περάσει δύσκολα με τον ΠΑΟΚ.

Δεν βλέπω τον Ιωαννίδη να πιέζει για να φύγει. Δεν ξέρω, ειλικρινά. Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω ως χαρακτήρα. Δεν έχει δώσει και ο ίδιος στίγμα. Δεν έχει ανοίξει το στόμα του, δεν έχει πει κουβέντα. Η Βουλγαράκη είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί στα βήματα του ποδοσφαιριστή.

Πήρε το αυτί μου, ότι ο Αλαφούζος θα ανακοινώσει 10 ευρώ γενική είσοδο στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι. Θα βάλει πούλμαν αλά Παπανδρέου για να γεμίσει το ΟΑΚΑ. 

Η Τσέλσι από το Λονδίνο είναι το κερασάκι στην τούρτα για τον Παναθηναϊκό. Αυτό το παιχνίδι έχει τη λάμψη. Καλή εκδρομή για τον Παναθηναϊκό είναι η Στοκχόλμη. Την Ελσίνκι την έπαιξε ο ΠΑΟΚ, λίγα πράγματα. Η TNS είναι τρία σκαλιά κάτω. Μπάνια Λούκα, γνωστή. Ντιναμό Μινσκ, να είχαμε να λέγαμε.

Ο όμιλος του Παναθηναϊκού δεν έχει πιπέρι. Το ζουμί είναι το χθεσινό παιχνίδι. Ο απόηχος. Η κλήρωση είναι της πλάκας. Με αυτούς πρέπει να κάνει 4 νίκες. Με την Τσέλσι είναι ένα ματς πάμε να το κερδίσουμε. Η Τζουγκάρντεν είναι καλή. Έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr