«Ο Παναθηναϊκός είχε βγάλει εισιτήριο στον Σακίρι, προτίμησε Βασιλεία με λιγότερα χρήματα»
Μια ανάσα από την απόκτηση του Σερντάν Σακίρι βρέθηκε ο Παναθηναϊκός πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ωστόσο, η Βασιλεία κατόρθωσε να «κλέψει» τον Ελβετό ποδοσφαιριστή από το Τριφύλλι με λιγότερα χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ευάγγελου Μίχου που μετέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», υπήρξαν συζητήσεις και μάλιστα προχωρημένες.
Ο Παπαδημητρίου ταξίδεψε στο εξωτερικό και συνάντησε τον αδερφό και ατζέντη του Σακίρι και το ραντεβού πήγε πολύ καλά.
Οι Πράσινοι ήταν αισιόδοξοι, είχαν βγάλει μέχρι και εισιτήριο στον 32χρονο άσο για να έρθει στην Αθήνα, ωστόσο τελευταία στιγμή όλα ανατράπηκαν.
Ο έμπειρος άσος άλλαξε γνώμη, μίλησε και συμφώνησε με τη Βασιλεία με λιγότερα χρήματα από αυτά που του έδινε ο Παναθηναϊκός και έτσι ποτέ δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Ελλάδα.
Οι Πράσινοι πάντως, που είχαν το μπάτζετ έτοιμο, αντέδρασαν άμεσα, έτρεξαν τις συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι κι έφεραν στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή που τους οδήγησε στην ευρωπαϊκή πρόκριση!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!