«Ο Παναθηναϊκός είχε βγάλει εισιτήριο στον Σακίρι, προτίμησε Βασιλεία με λιγότερα χρήματα»

Μια ανάσα από την απόκτηση του Σερντάν Σακίρι βρέθηκε ο Παναθηναϊκός πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ωστόσο, η Βασιλεία κατόρθωσε να «κλέψει» τον Ελβετό ποδοσφαιριστή από το Τριφύλλι με λιγότερα χρήματα.

«Ο Παναθηναϊκός είχε βγάλει εισιτήριο στον Σακίρι, προτίμησε Βασιλεία με λιγότερα χρήματα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ευάγγελου Μίχου που μετέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», υπήρξαν συζητήσεις και μάλιστα προχωρημένες.

Ο Παπαδημητρίου ταξίδεψε στο εξωτερικό και συνάντησε τον αδερφό και ατζέντη του Σακίρι και το ραντεβού πήγε πολύ καλά.

Οι Πράσινοι ήταν αισιόδοξοι, είχαν βγάλει μέχρι και εισιτήριο στον 32χρονο άσο για να έρθει στην Αθήνα, ωστόσο τελευταία στιγμή όλα ανατράπηκαν.

Ο έμπειρος άσος άλλαξε γνώμη, μίλησε και συμφώνησε με τη Βασιλεία με λιγότερα χρήματα από αυτά που του έδινε ο Παναθηναϊκός και έτσι ποτέ δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Οι Πράσινοι πάντως, που είχαν το μπάτζετ έτοιμο, αντέδρασαν άμεσα, έτρεξαν τις συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι κι έφεραν στην Ελλάδα τον ποδοσφαιριστή που τους οδήγησε στην ευρωπαϊκή πρόκριση!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr