Παναθηναϊκός: Η μεγάλη διαφορά Γιοβάνοβιτς-Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Η μέρα με τη νύχτα - Τι βλέπουμε στο χορτάρι

Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που οδηγεί στο να χάσει ένας προπονητής τους παίκτες του είναι στο να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές πως δεν είναι δίκαιος στις αποφάσεις του.

Γρήγορα πέρασε στους παλιούς της ομάδας πέρσι π.χ πως ο Ντρεοσί και ο Μπόλονι μεροληπτούσαν υπέρ των ποδοσφαιριστών που έφεραν τον Γενάρη.

Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ώστε να σταματήσει να υπάρχει η φλόγα. Σε συνδυασμό με το μίζερο, καταναγκαστικό, αμυντικό σε εφαρμογή ποδόσφαιρο του Ρουμάνου (που αποδοκίμαζαν μεταξύ τους οι παίκτες) ήταν αρκετά ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες απόλυτης διάλυσης.

Τα αναφέρουμε τα παραπάνω γιατί σε αντίθεση με τον Λάζλο, ο Ιβάν διαχειρίζεται καλά τους παίκτες του, πείθοντάς τους πως ότι κάνει το πράττει για το καλό της ομάδας. Αποτέλεσμα να παίρνει λύσεις ακόμα κι από παιδιά που είχαμε ξεχάσει ότι υπήρχαν στο ρόστερ (Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Λούντκβιστ, Αϊτόρ).

Ακόμα κι ο Μαουρίσιο που μπαίνει ως αλλαγή τα δίνει όλα έχοντας ήδη προλάβει να σκοράρει τρις και να αποτελεί τον 2ο σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News