Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε και πάλι...

Παναθηναϊκός: «Ξήλωμα» 8-9 παικτών και πάνω από 7 μεταγραφές αν μείνει ο Τερίμ!

Χρησιμοποιώντας προσεκτική γραφή οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού λένε ότι είναι προτιμότερο να πάει η ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή στα τελευταία ματς γιατί κινδυνεύει να χάσει το κύπελλο και την Ευρώπη!

Ποιος περίμενε τέτοια εξέλιξη λίγες μέρες πριν, όταν ο Τούρκος απολάμβανε τα καλά σχόλια μετά τις νίκες επί ΑΕΚ και Άρη στο Βικελίδης.

Τον Δεκέμβρη αποφασίστηκε να πάει το τριφύλλι σε αλλαγή προπονητή επειδή η εικόνα του στα ντέρμπι ήταν προβληματική, γιατί δεν κέρδιζε στα μεγάλα ματς κι ήξερες ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις αναμετρήσεις με τους διεκδικητές.

Ο Παναθηναϊκός μετά το τρίποντο στα «χαρτιά» επί του Ολυμπιακού κατάφερε να πέσει από την κορυφή χάνοντας και τα δυο δύσκολα ματς που είχε στο πρόγραμμα του, από Άρη και Ατρόμητο εκτός έδρας.

Κατόρθωσε να αποκλειστεί ακόμα και από το Conference League με 4/4 ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς, έχοντας «διπλό» υπέρ του αποτέλεσμα εντός έδρας με τη Μακάμπι.

Επί Ιβάν νικούσες ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Λαμία, η Κηφισιά, ο ΟΦΗ και ο Βόλος.

Αποφασίστηκε το ρίσκο της αλλαγής του κόουτς και τελικά για νιοστή φορά το ποδόσφαιρο σε τιμώρησε γιατί η επιλογή Τερίμ έγινε από έναν …τηλεοπτικό παραγωγό (!!!)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News