Ηττήθηκε από τον Άρη και τον έβαλε στο... κόλπο!

Ηττήθηκε από τον Άρη και τον έβαλε στο... κόλπο!

Στα ίδια επίπεδα με την εμφάνιση στα Γιάννενα και με έναν Ιωαννίδη στην επίθεση μόνο του να παλεύει ο Παναθηναϊκός γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα (1-0) στο πρωτάθλημα με τον Άρη να επιστρέφει στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το Τριφύλλι βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς στο ματς με τον Άρη να ανοίγει το σκορ με τον Καμαρά σε 10′ από μια φάση που ξεκίνησε από κακή εκτίμηση στο γέμισμα του Διούδη.

Εν συνεχεία, ένας Ιωαννίδης μόνος του μέσα στην «έρημο» του Βικελίδης έβγαλε φάσεις μετά το 20λεπτο, ωστόσο, οι κεφαλιές του βρήκαν σε ετοιμότητα τον Κουέστα. Ο Βιτάλ είχε μια καλή στιγμή στο 43ο λεπτό, όμως, ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο β’ ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς έριξε στη μάχη τους Παλάσιος και Μαουρίσιο, ενώ λίγο αργότερα τον Καρλίτος για να αλλάξει κάτι στην εικόνα. Και πάλι ο Ιωαννίδης για λίγο, δεν κατάφερε μετά το 65′ να τσιμπήσει την μπάλα από τον Κουέστα, αλλά στην κόντρα δεν βρέθηκε κάποιος πράσινος να ολοκληρώσει τη φάση.

Ο Άρης απείλησε με τον Εντιαγέ σε δύο περιπτώσεις, αλλά ο Διούδης αντέδρασε σωστά. Ακόμη, ένα δυνατό σουτ του Μαντσίνι «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι της πράσινης εστίας.

Ξανά ο Ιωαννίδης έπιασε νέα κεφαλιά στα όρια της μικρής περιοχής στο 75′ με τον Κουέστα να αιφνιδιάζεται σε πρώτο χρόνο, αλλά σε δεύτερο να μπλοκάρει.

Με τους τρεις βαθμούς ο Άρης πήγε στο -2 με τον Παναθηναϊκό να μένει στους 3 βαθμούς.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Βιτάλ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News