Συνέχεια του αήττητου στο «Βικελίδης» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για την ενδεκάδα - Τι συμβαίνει με Παλάσιος

Συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχει στα εκτός με τον Άρη θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός…

Άρης – Παναθηναϊκός (22/9, 20:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Επιστροφή στις νίκες και ταυτόχρονα διεύρυνση του θετικού σερί που τρέχει στη Θεσσαλονίκη θέλει να πετύχει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχτεί γκολ εδώ και τρία σερί εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη, έχοντας πάρει «καθαρές» νίκες με 1-0 στα δύο από τα παιχνίδια αυτά. Το να φύγει ο Παναθηναϊκός αήττητος από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και απόψε προσφέρεται στην κορυφαία απόδοση του 1.70.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας και τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης και Αλεξανδρόπουλος.

Οι δύο πρώτοι ίσως εκτοπίσουν από το βασικό σχήμα τον Σάρλια και τον Αϊτόρ, που δεν έπεισαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Αλεξανδρόπουλος είναι πιθανό να προστεθεί στον άξονα και να μείνει εκτός ο Λούντκβιστ, που επίσης δεν βοήθησε πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια.

Άρης – Παναθηναϊκός: Σύνθημα νίκης από Ιωαννίδη

«Αρχικά θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά και χάσαμε από τον ΠΑΣ. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε και να πάμε στην έδρα του Άρη να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε σήμερα (σ.σ χθες). Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα πρέπει να έχουμε καλύτερη εικόνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι διαφορετικός αυτός ο αγώνας, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα τα καταφέρουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News