Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι - Έρχεται άμεσα στην Αθήνα!

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι - Έρχεται άμεσα στην Αθήνα!

Ο Παναθηναϊκός έφθασε σε συμφωνία με την Έμπολι για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για το τελικό στάδιο της μεταγραφής του.

Κατόπιν εισήγησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το Τριφύλλι απέκτησε τον 30χρονο Ιταλό τερματοφύλακα, Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του με την Έμπολι να κρατά ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Μπρινιόλι άρχισε την καριέρα του από την Μοντικιάρι. Στη συνέχεια και αφότου πέρασαν δύο χρόνια συνέχισε την καριέρα του στη Λουμετσάνε. Το επόμενο βήμα της καριέρας του το έκανε στην Τερνάνα, όπου το 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με την Γιουβέντους.

Από κει έπειτα αγωνίστηκε δανεικός για τις Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια και Μπενεβέντο. Έπειτα το 2018 αγωνίστηκε στην Παλέρμο μέχρι το 2019 και από τότε μέχρι και σήμερα φοράει τη φανέλα της Έμπολι.

Συνολικά στην καριέρα του έχει μετρήσει 310 συμμετοχές ενώ έχει σκοράρει και ένα γκολ απέναντι στην Μίλαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News