Παναθηναϊκός πρόγραμμα: Γολγοθάς για τo Europa League αν...

Απίστευτη τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Βαλαντσιούνας (vid)

Το Τριφύλλι έχει στοχεύσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη, ως το παιχνίδι που θα κρίνει ολόκληρη τη χρονιά του συλλόγου.

Εκτός από τον τίτλο, που όπως ειναι λογικό, υπάρχει δίψα γι’ αυτόν από διοίκηση, παίκτες και κόσμο, παίζεται και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.

Σε περίπτωση κατάκτησης, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα αφού ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών από νωρίς και συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου.

Μια ημερομηνία που δεν.. βολεύει αφού το EURO 2024 θα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με τους παίκτες του Τριφυλλιού που θα έχουν συμμετάσχει να μην… έχουν πάρει ανάσα.

Μην ξεχνάμε πως οι «Πράσινοι» θα εκπροσωπηθούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση από τους Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Ντραγκόφσκι.

Ακόμα και να μην καταφέρουν να φτάσουν στα νοκ-άουτ παιχνίδια, είναι λίγο το διάστημα που θα έχουν στη διάθεσή τους για την αποφόρτισή τους και εν συνεχεία την ενσωμάτωσή τους στον… πράσινο στίβο της Ευρώπης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News