«Έριξε» άκυρο στον Άρη και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό εξτρέμ της Σπόρτινγκ

«Έριξε» άκυρο στον Άρη και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό εξτρέμ της Σπόρτινγκ

Στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έφθασε το όνομα του Αμπντουλάχ Ντιαμπί, ο οποίος νωρίτερα το καλοκαίρι είχε απορρίψει την προοπτική να αγωνιστεί στον Άρη, λόγω του οικονομικού.

Όπως αποκαλύπτει το newspao.gr, ο εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνα, Αμπντουλάχ Ντιαμπί προτάθηκε στο Τριφύλλι για την ενίσχυση εκείνου, στα «φτερά» της επίθεσης.

Φάνηκε στο φιλικό με την Αλ Τααβόν πως οι πράσινοι έχουν άμεση ανάγκη ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, καθώς, απόντος του Χατζηγιοβάνη, υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία και φυσικά, στο γκολ, όσο φιλότιμη προσπάθεια κι αν έκαναν οι Ενγκμπακοτό και Σαβιέρ.

Ο 30χρονος εξτρέμ από το Μάλι αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Άντερλεχτ (12 συμμετοχές, 3 γκολ) από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κι από ότι φαίνεται δεν θα συνεχίσει στους Πορτογάλους. Είναι μια «αλμυρή» περίπτωση (2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt), γεγονός που ανάγκασε τον Άρη το τελευταίο διάστημα, να αλλάξει πλεύση (τελικά απέκτησε τον Ιτούρμπε).

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τον «κλείσει» με ένα ετήσιο ποσό γύρω στις 600.000 ευρώ, καθώς στενεύουν σιγά – σιγά τα περιθώρια το καλοκαίρι. Ο Ντιαμπί δεν έχει απορριφθεί από τον Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν είναι και στις πρώτες του επιλογές του για την ενίσχυση της επίθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News