«Ο Τερίμ θα στεναχωρηθεί όσο και ο Αλαφούζος για την απώλεια του πρωταθλήματος»

«Ο Τερίμ θα στεναχωρηθεί όσο και ο Αλαφούζος για την απώλεια του πρωταθλήματος»

Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Sabah», Τουντσάι Κουρτουλού επεσήμανε πως ο Φατίχ Τερίμ θα στενοχωρηθεί όσο και ο πρόεδρος για την απώλεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

«Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής της Τουρκίας. Έφερε μεγάλη χαρά όχι μόνο στη Γαλατασαράι, αλλά και σε ολόκληρη την Τουρκία με τα τρόπαια που κατέκτησε.

Ειλικρινά, μας εξέπληξε το γεγονός πως πήγε στο ελληνικό πρωτάθλημα και ανέλαβε τον Παναθηναϊκό.

Στην Τουρκία όλοι οι υποστηρικτές του δεν έπαψαν ποτέ να τον πιστεύουν. Ρίχνει μεγάλο βάρος στην επικοινωνία με τους παίκτες και καταφέρνει να κερδίζει το σεβασμό τους.

Δεν έχουμε γνωρίσει ποιο φιλόδοξο προπονητή ως προς τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα. Δεν πτοείται από δυσκολίες και πάει μέχρι τέλος».

– Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και άσχημες εμφανίσεις που βγάζουν τον Παναθηναϊκό εκτός πρωταθλήματος:

«Υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Ο Τερίμ δεν έφτιαξε αυτή την ομάδα. Άρα τα πράγματα είναι δύο φορές πιο δύσκολα γα αυτόν στον Παναθηναϊκό.

Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει πρωταθλητής στην Ελλάδα ,μ πορεί όμως να αντιμετώπισε ένα πρόβλημα προσαρμογής και ισορροπίας στο ελληνικό πρωτάθλημα με διαφορετικές ομάδες και διαφορετικούς παίκτες.

Ο Τερίμ έχει τον χαρακτήρα να ξεπερνά τις δυσκολίες με την πάροδο του χρόνου. Αν του δοθεί χρόνος, μπορεί να επαναλάβει στον Παναθηναϊκό, όσα θρυλικά πέτυχε στην Γαλατασαράι.

Για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι στην Τουρκία. Αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το πρωτάθλημα, ο Φατίχ Τερίμ θα στεναχωρηθεί όσο και ο πρόεδρος της ομάδας, γιατί δεν θέλει να χάνει ούτε στο τάβλι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News