Συμπλήρωσε 9 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος

Οι "αγαπημένες" λέξεις του Αλαφούζου στο παρελθόν! Τότε για το... καλό του τριφυλλιού, σήμερα όμως;

Εννέα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρέδωσε τα «κλειδιά» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ούτε ένα, ούτε πέντε… αλλά εννέα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Mr ΣΚΑΙ ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε το Τριφύλλι by… accident, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Ιούλιο του 2012 και από τότε, έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση μόλις ενός Κυπέλλου Ελλάδος (2014), ενώ ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός έχει ηχήσει ακόμη πιο άσχημα, στα αυτιά των φίλων της ομάδας.

«Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η συνεισφορά όσων στάθηκαν στον Παναθηναϊκό πρέπει να επισημανθεί. Μόνη λύση ήταν το μοντέλο της λαϊκής βάσης. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της “Συμμαχίας” και όσοι έδωσαν 20 ευρώ, είναι από το υστέρημά τους», ήταν τα λόγια του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Σκάι , ο οποίος αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα:

“Πρέπει να δούμε πως θα χτίσουμε το νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τους παίκτες που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Είμαστε τραυματισμένοι, αλλά είμαστε ζωντανοί”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News