Σαββόπουλος: «Ερωτηματικό για τον Άρη αν θα κάνει απόψε πρόβα τελικού ή θολώσει τα νερά»
Ο δημοσιογράφος του Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος μετέφερε τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Άρη ενόψει και του αποψινού εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο δημοσιογράφος τόνισε πως το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ένα ερωτηματικό, αφού είτε θα κάνει πρόβα ενδεκάδας ενόψει του τελικού Κυπέλλου, είτε θα «θολώσει» τα νερά και θα κάνει δοκιμές.
Πάντως, το θετικό όπως ανέφερε είναι πως δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ο Άρης, αφού εκτός είναι μόνο ο Βερστράτε, ενώ ίσως απόψε δούμε και αλλαγή σχηματισμού.
Όσον αφορά τον τελικό, ο δημοσιογράφος είπε ότι ο Άρης θα βασιστεί στον κορμό του, ενώ τα μόνα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τις θέσεις του χαφ και του αριστερού εξτρέμ.
Ακούστε παρακάτω αναλυτικά:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα