Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το παρασκήνιο με Μπράουν

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το παρασκήνιο με Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι στα φετινά play offs της Euroleague με τον Λορένζο Μπράουν να είναι ο ηγέτης των Ισραηλινών.

Μάλιστα, ο παίκτης προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις σήμερα όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι των play off με το οποίο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Σύμφωνα με την Magic Euroleague, ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για τον Αμερικάνο όμως ο Μπράουν έψαχνε τη υψηλότερη προσφορά δημιουργώντας πλειστηριασμό δείχνοντας τότε ότι δεν καιγόταν να έρθει στην Ελλάδα.

Ακόμα, τότε το Τριφύλλι βρισκόταν σε πτωτική πορεία γεγονός το οποίο αποθάρρυνε τον παίκτη και τον έκανε κάνει πίσω.

Πλέον, ο Λορένζο Μπράουν απολαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο ύψος 1,6 εκατομμυρίων ευρώ ενώ και η Μακάμπι είναι πλήρως ικανοποιημένη από εκείνον.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα βρήκαν το κατάλληλο παίκτη για να οδηγήσει την ομάδα το οποίο ακούσει στο όνομα Κώστας Σλούκας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News