Πόρτερ για Παναθηναϊκό: «Τώρα θα παίξουμε με τους πρώτους» - Η αποκάλυψη για το μέλλον του

Παναθηναϊκός: Οι φήμες για Πόρτερ και η πραγματικότητα

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα play off της Basket League, το μέλλον του ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο κύριος στόχος ήταν να μπούμε στα πλέι οφ και ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα. Ήθελα να έρθω και να φέρω ενέργεια και να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Όλοι βοήθησαν για αυτό.  Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, ο κόσμος το απόλαυσε και μας έδωσε την ενέργεια που θέλαμε. και μπορέσαμε να προστατέψουμε την έδρα μας».

Για το ότι έπαιξε για 40 λεπτά: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ  ήθελα να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και για αυτό έκανα προπονήσεις. Το να παίζω  40 λεπτά, είναι κάτι που μπορώ να διαχειριστώ ερχόμενος από το ΝΒΑ. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που πρέπει να διαχειριστείς και ο κόουτς μου το επιτρέπει αυτό και μου δείχνει εμπιστοσύνη».

Για το επερχόμενο ματσάρισμα στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό και τον επίσης ΝΒΑer Κέντρικ Ναν: «Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ και στη θέση που είμαστε. Τώρα θα παίξουμε με τους πρώτους. Θα κάνουμε το σκάουτινγκ μας όταν έρθει η στιγμή, αλλά τώρα θα ευχαριστηθούμε τη νίκη και θέλουμε να ζήσουμε και να απολαύσουμε την στιγμή».

Για το ότι έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και τις σκέψεις του: «Το ΝΒΑ είναι προτεραιότητα για εμένα, αλλά αν επέλεγα να μείνω στην Ευρώπη ακόμα έναν χρόνο, δε θα ήθελα να παίξω για άλλη ομάδα εκτός από τον ΠΑΟΚ. Είναι ο τρόπος που με υποδέχτηκαν. Είμαι ευγνώμων, νιώθω πως βρίσκομαι σε μια οικογένεια εδώ και με βοήθησαν να βγω από το “κελί” που ήμουν. Αν δεν παίξω στο ΝΒΑ, η επιλογή μου θα είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Για τη νοοτροπία του όταν βρίσκεται στο παρκέ: «Η νοοτροπία μου είναι σαν να παίζω πάντα το τελευταίο μου παιχνίδι.  Θέλω να διασκεδάζω και να παίζω. Στο ματς (κόντρα στο Μαρούσι) πήρα ρυθμό μέσα από την άμυνά μου και πήρα αυτοπεποίθηση. Λατρεύω το μπάσκετ».

Για το μεγάλο διάστημα που θα μεσολαβήσει ως τα πλέι οφ (τουλάχιστον 15 ημέρες): «Δεν έχω φτάσει ποτέ στα πλέι οφ. Είναι κάτι νέο για εμένα. Πρέπει να είμαστε φρέσκοι για το πρώτο ματς. Θα έχουμε χρόνο για προπονήσεις και να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι».

Για το τι του έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα: «Πριν από τρεις μέρες πήρα ένα γράμμα από τον Γιαννάκη (σ.σ. ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ με τα κινητικά προβλήματα). Με ευχαρίστησε που είμαι στον ΠΑΟΚ και βοηθάω την ομάδα και ήταν από τα πιο γλυκά πράγματα. Με άγγιξε γιατί έμαθα την ιστορία του, τι έχει περάσει και ήταν μια υπέροχη στιγμή. Ήταν αξιολάτρευτο. Και το δεύτερο που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι η υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο. Η αγάπη τους και ο ενθουσιασμός τους».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News