Νίκη και... ελπίζει! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά το Λαμία-Παναθηναϊκός

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος οι «πράσινοι».

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι, παρά την ήττα (3-0) από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά», να διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ασταμάτητα κυλάει η μπάλα στο χορτάρι στα γήπεδα της Super League και την Κυριακή (20:30) ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Playoffs.

Στο «τριφύλλι» αναγνωρίζουν, μετά την ήττα (3-0) από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά», ότι οι ελπίδες τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μειώθηκαν αισθητά, όμως φιλοδοξούν να διεκδικήσουν όσες τους αναλογούν για να καταφέρουν να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Η βαθμολογία των ομάδων ΑΕΚ 75, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 68, Ολυμπιακός 67, Άρης 49 και Λαμία 35 δείχνει ότι οι «πράσινοι» περιμένουν απώλειες βαθμών της ΑΕΚ  και παράλληλα θέλουν να κάνουν το 3/3 στις υπόλοιπες αγωνιστικές των Playoffs της Super League.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι πλέον ο τίτλος δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα, αλλά θέλουν να κάνουν το 3/3 στις υπόλοιπες αγωνιστικές των Playoffs της Super League. Το πρώτο εμπόδιο είναι ο Άρης την Κυριακή (20:30) στη Λεωφόρο και ο Φατίχ Τερίμ ζήτησε από τους παίχτες του να απαντήσουν με νίκη απέναντι στην ομάδα που συναντήσουν και στον τελικό του Κυπέλλου.

Το επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού εξαρτάται από τις διαθέσεις του Φώτη Ιωαννίδη. Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός με την ΑΕΚ έμεινε σε ρηχά νερά, όμως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στα γκολ και να δώσει απαντήσεις. Ο Φωτάρας στα Playoffs μετράει 5 γκολ σε 7 συμμετοχές, ενώ συνολικά φέτος έχει σπάσει τα κοντέρ με 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

O αγώνας έχει σέντρα στις 20.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sports 1HD.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News