Οπαδοί Μακάμπι: «Δεν θα σιωπήσουμε» - Επίθεση σε Γιαννακόπουλο και κάλεσμα για Βελιγράδι

Οπαδοί Μακάμπι: «Δεν θα σιωπήσουμε» - Επίθεση σε Γιαννακόπουλο και κάλεσμα για Βελιγράδι

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Μακάμπι οι οποίοι με ανακοίνωση τους επιτέθηκαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό και τόνισαν ότι θα βρεθούν στο Βελιγράδι για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι περιμένουν τα εισιτήρια για βάψουν κίτρινο το Βελιγράδι ενώ στη συνέχεια τόνισαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απειλούσε τον προπονητή της Μακάμπι, Οντέντ Κάτας.

Δείτε παρακάτω:

Aναλυτικά η ανακοίνωση:«Όλοι στο Βελιγράδι! Με εισιτήριο ή χωρίς. Προσπαθούν να μας βλάψουν, και έριξα το φταίξιμο στον πόλεμο που έχουμε εδώ για το χαμένο τους παιχνίδι πρώτο.

Όταν ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας απειλεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και κάνει απειλητικές κινήσεις στον προπονητή και την ομάδα μας και ανεβαίνει πριν το παιχνίδι στα δίκτυα ανάρτησης του, όταν ο προπονητής της  ομάδας προκαλεί εμάς και τον εθνικισμό μας, δεν θα σταθούμε και θα σιωπήσουμε.

Καταλάβετε, οι μέρες που οι Εβραίοι κατεβάζουν το κεφάλι στην Ευρώπη έχουν τελειώσει, δεν θα γυρίσουμε πίσω.

Ήμασταν Αθήνα, περιμέναμε τον κάθε παίκτη στο τέλος του παιχνιδιού λίγο πριν μπούμε στο λεωφορείο, είναι έτοιμοι. Αξίζουμε αυτόν τον τελικό και αν πιστέψουμε και έρθουμε αποφασισμένοι θα είμαστε εκεί. Ξεσηκωθείτε για να υποστηρίξετε την ομάδα. Όπως οι οπαδοί της Μακάμπι ξέρουν να κάνουν.

Περιμένουμε λοιπόν όλοι να διευθετηθεί επίσημα η έκδοση των εισιτηρίων και να επιβεβαιωθεί το μέγιστο ποσό στην Pioneer στο Βελιγράδι την επόμενη εβδομάδα, αλλά μέχρι τότε ελάτε Βελιγράδι – με εισιτήριο ή χωρίς εισιτήριο, μόλις μας δει η ομάδα εκεί, θα καταλάβουν ότι υπάρχει ένας στρατός που στέκεται πίσω τους και πηγαίνει μαζί τους σε όλη τη διαδρομή με όλη τη δύναμη για να επιστρέψουν στο Finalfour! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να υποστηρίξετε πέρα από τη μαζορέτα που θα είναι στο παιχνίδι. Η Ευρώπη είναι κίτρινη. Μόνο Μακάμπι»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News