Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί να «χάνει» παίκτες τύπου Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Φαινόταν από Βιγιαρεάλ με Αϊτόρ!

Δίχως περιθώρια το Τριφύλλι σε αυτό το σημείο της χρονιάς, με άπαντες στο πράσινο ρόστερ να θεωρούνται απαραίτητοι στο δρόμο προς τον τίτλο.

Ο Φατίχ Τερίμ εδώ και μερικές εβδομάδες έχει «τελειώσει» τον Αϊτόρ, με τον Ισπανό να μη βρίσκεται στα πλάνα του Τούρκου προπονητή.

Με τον Μπερνάρ να βρίσκεται εκτός με τραυματισμό, η λογική λέει ότι ο Ισπανός θα μπορούσε να συνεισφέρει στο κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, ήταν ξανά εκτός αποστολής παρέα με τον Μαντσίνι, με τον Λημνιό να παίρνει την ευκαιρία αλλά να αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.

Στα τέσσερα χρόνια του στην Ελλάδα, ο Αϊτόρ γνωρίζει πολύ καλά από ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια και τέτοιου είδους παίκτες με εμπειρία δεν έχει λογική να τους βγάζεις εκτός κάδρου, ειδικά σε αυτό το σημείο της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News