«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Η αντίδραση του Κίναν Έβανς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Τόλης Κοτζιάς προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή Magic EuroLeague για την εποχή στην οποία προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ο Όντεντ Κάτας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Εξάστερου προσπάθησε να φέρει στο ΟΑΚΑ τον Κίναν Έβανς.

Στην συνέχεια ανέφερε πως πλέον ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον αιώνιο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είδα τον Αντετοκούνμπο που έχει τα ίδια μαλλιά, την ίδια κόμμωση με τον Κίναν Έβανς. Ήθελε πώς και πώς ο Κάτας να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό.

Ο Κίναν Έβανς θα έχει συμβόλαιο 1,6-1,7 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που από εκεί που έπαιζε στην Χάποελ… κάτι, τώρα θα είναι στον Ολυμπιακό του χρόνου με 1,6-1,7».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News