Αϊτόρ: «Πρόταση από Ελλάδα αν φύγει από τον Παναθηναϊκό»

Απίστευτο: Κίνδυνος για βαριά τιμωρία στον Αϊτόρ!

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον από τις ομάδες του Big 5 για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Σύμφωνα με τη Sportday, τουλάχιστον δύο ομάδες από τις πρώτες πέντε της κατάταξης καραδοκούν για τον Ισπανό εξτρέμ του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν και εμπράκτως το ενδιαφέρον τους, αν ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει από το Τριφύλλι.

Ο Αϊτόρ αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι και τη στιγμή του τραυματισμού του.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως ο πρώην παίκτης της Τβέντε δεν επανήλθε ποτέ στα συνηθισμένα του στάνταρντ και δικαιολογημένα παραγκωνίστηκε στον πάγκο επί των ημερών του Φατίχ Τερίμ.

Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος αναγνώρισε την προσφορά του και του έδωσε ένα βαρύ συμβόλαιο, παρά το γεγονός πως εκείνος υπέφερε από ρήξη χιαστού.

Πλέον, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για τον Αϊτόρ, όμως, η παραμονή του Τερίμ δυσκολεύει τα δεδομένα να αλλάξει κάτι ως προς τη μεταχείρισή του (στα πλέι οφ δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News