Στον «αέρα» έξι ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό!

Τερίμ: «Αξίζαμε να χάσουμε - Μόνος ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι»

Μόνο σίγουροι δεν θεωρούνται στον Παναθηναϊκό οι Μαντσίνι, Αϊτόρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Τζούρισιτς και Γερεμέγεφ σε περίπτωση παραμονής του Φατίχ Τερίμ στον πράσινο πάγκο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Φατίχ Τερίμ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αυτή η εξέλιξη φέρνει σε δύσκολη θέση έξι ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, καθώς το μέλλον των Μαντσίνι, Αϊτόρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Τζούρισιτς και Γερεμέγεφ μόνο δυσοίωνο μπορεί να κριθεί.

Ο Μαντσίνι έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες επί Τερίμ με τους Βέρμπιτς-Λημνιό να προηγούνται στην ιεραρχία. Το ίδιο ισχύει και για τον Αϊτόρ, ο οποίος δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Τούρκου προπονητή.

Ο Σένκεφελντ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το χρόνο συμμετοχής, ο Πέρεθ δεν λογίζεται ως βασικό «χαρτί» των πράσινων τεχνικών από τη στιγμή που ο Αράο επέστρεψε στα χαφ (αποκτήθηκε και ο Μαξίμοβιτς στο «6»), ο Τζούρισιτς δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα μέσα στη σεζόν, ενώ ο Γερεμέγεφ είναι μεν μια αξιόπιστη λύση, αλλά αγωνίζεται σπάνια και υπό προϋποθέσεις στο Πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News