Ρόστερ 2021-22: Ως και 12 μεταγραφές, 9 φευγάτοι και άλλοι 14 στον αέρα!

Ρόστερ 2021-22: Ως και 12 μεταγραφές, 9 φευγάτοι και άλλοι 14 στον αέρα!

Τα πάνω – κάτω θα έρθουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι και δώδεκα μεταγραφές ενδέχεται να κάνει το Τριφύλλι (αναλόγως και με τις αποχωρήσεις), οκτώ θα δουν την πόρτα της εξόδου, ενώ μένει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με 14 ποδοσφαιριστές!

Η αγωνιστική αποτυχία του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2020-2021 «ταρακούνησε» τους ανθρώπους της ΠΑΕ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να αλλάξει ριζικά το ρόστερ του Τριφυλλιού. Εξάλλου, και ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το ελεύθερο στον Σέρβο προπονητή να κάνει τις επιλογές του, δίχως να παρέμβει.

Συχνό φαινόμενο στον Παναθηναϊκό αποτελούν οι πολλές μεταγραφές, αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι απαραίτητη η ενίσχυση σε κάθε γραμμή. Όπως αποδείχτηκε, το Τριφύλλι υστερούσε σε ποιότητα, οπότε, θα γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Μέχρι και δώδεκα νέοι παίκτες μπορεί να έρθουν στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr. Ο Γιοβάνοβιτς, που γνωρίζει ήδη το υλικό των πρασίνων, θέλει επειγόντως να φέρει αναπληρωματικό τερματοφύλακα με εμπειρία, box to box οκτάρι, αναπληρωματικός χαφ (αν δεν μείνει ο Νιάς), δύο εξτρέμ, εκ των οποίων ο ένας θα προορίζεται για βασικός, σέντερ και δεξί μπακ.

«Τελειώνουν» από τον Παναθηναϊκό, όπως φαίνεται, οι Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Σέχου, Αγιούμπ, Ενγκμπακοτό, Σερπέζης, Μπεκ, Μολό και Θεοχάρης. Δυσοίωνο κρίνεται, επίσης, το μέλλον των Σάντσες και Περέα (επιστρέφει από Βόλο).

Θα περάσουν από διαδικασία αξιολόγησης οι Κολοβός, Καρλίτος – Μακέντα (πιθανό ένας εκ των δύο να αποχωρήσει), Καμπετσής, Αϊτόρ (πιθανό να μείνει, αν δεν προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση), Σαβιέρ, Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης και Πούγγουρας. Ο πράσινος τεχνικός θα παρακολουθήσει βίντεο για τους προαναφερθέντες και θα τους τεστάρει και στην αρχή της προετοιμασίας τον Ιούλιο.

Το ρεπορτάζ του newspao.gr αποκαλύπτει, επίσης, το «τι μέλλει γενέσθαι» με το κέντρο της άμυνας. Αν αποκτηθεί ποιοτικός στόπερ, τύπου Βέλεθ, για τρίτος στην ιεραρχία, τότε, ο Πούγγουρας θα δει την πόρτα της εξόδου. Γιατί και ο ίδιος δεν θα δεχτεί να παίξει ως τέταρτος αμυντικός στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News