Πέντε ανανεώσεις συμβολαίων - Ποια τα δεδομένα κάθε περίπτωσης

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Τα δεδομένα στις υποθέσεις ανανεώσεων συμβολαίων στον Παναθηναϊκό…

Πέντε είναι οι υποθέσεις ανανεώσεων συμβολαίων που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Ποια τα δεδομένα…

Αλεξανδρόπουλος: Ο 19χρονος μέσος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της διοίκησης στη σειρά των ανανεώσεων. Μέχρι στιγμής έχει γίνει μία διερευνητική συζήτηση. Ο Ντρεοσί έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του παίκτη πως θα γίνει μία επίσημη κουβέντα τις επόμενες εβδομάδες.

Μολό: Ο Γάλλος δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα γίνουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Αν δεν μείνει ο Μπόλονι, τότε δύσκολα θα συνεχίσει.

Καμπετσής: Οπως αποκάλυψε το newspao.gr υπάρχει οριστική συμφωνία και σύντομα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

Χριστογεώργος: Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει επαφές με τη διοίκηση. Η πρόταση για 40-50-60 χιλιάδες ευρώ χωρίς τα μπόνους συμμετοχών καλύπτει την πλευρά του Χριστογεώργου όμως το βασικό ζήτημα για να υπογράψει είναι η παρουσίαση ενός πλάνου αξιοποίησης κι εξέλιξής του τα επόμενα χρόνια.

Καραγιάννης: Ο Ντρεοσί τού κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στις 31 Δεκεμβρίου με νέο διετές συμβόλαιο. Δύσκολα όμως θα παραμείνει…

Πληροφορίες: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News