Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για το συμβόλαιο του Πονίτκα - Πιέζει ο παίκτης

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για το συμβόλαιο του Πονίτκα - Πιέζει ο παίκτης

Σκέψεις για την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα κάνει ο Παναθηναϊκός…

Ο Πολωνός περιφερειακός εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη χώρα του, όπου τη βοήθησε να τερματίσει στη τέταρτη θέση του τουρνουά, χάνοντας στον μικρό τελικό από την Γερμανία.

Στο “τριφύλλι” σκέφτονται τον 29χρονο αθλητή για να κλείσουν τις θέσεις στην περιφέρεια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και έξτρα ενίσχυση στη θέση “4”, για να προστεθεί μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ο Πονίτκα έχει συμφωνήσει σε τρίμηνο συμβόλαιο με την Ρέτζιο Εμίλια, αλλά αυτό δε φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς θα αναζητηθεί τρόπος να “σπάσει” το συμβόλαιό του πριν τη 21η Νοεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, Η σημερινή μέρα θεωρείται ιδιαίετρα κρίσιμη για όποιες εξελίξεις, τη στιγμή που και ο παίκτης πιέζει προς την ίδια κατεύθυνση.

Δείτε το δημοσίευμα:

 

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για το συμβόλαιο του Πονίτκα - Πιέζει ο παίκτης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News